Općenito > Generalno o skuterima

Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!

<< < (10/54) > >>

Cool Grinder:
I to što kažeš...kak ga voziš i održavaš takav ti i bude...  :toothy3:

Ivan495:
Da ne otvaram novu temu..

Zapeo mi je NRG MC3 za oko.. 2003 godina.. E sad me zanima, kakav je što se tiče udobnosti i količine prostoru u odnosu na standardne rivale [Runner, SR50, Aerox itd.]?

Tanja1981:
pozdrav svima, dobila sam ponudu za zamjenu za mog golfa 2 koji je u srednjem stanju da uzmem od lika yamahu aerox 50 cm3. pa me zanima sta mislite, prvo sto sam skontala je da nema blatobrane i retrovizore, nije registriran, tako da se nadam da te dijelove lik ima jer mislim da bez toga ne mogu ni proc registraciju. pa na sto da obratim paznju i to? evo link skutera: www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/yamaha-aerox-49-cm3-oglas-8747510 cijenim svaki savjet! :) a evo i mog golfa cisto usporedbe radi, ali treba mi skutercic za po gradu, auta gledam da se rijesim jer imam novo drugo auto, tako da mi je ovo čini se najbolja opcija jer dosad bi svi maltene htjeli auto za 3000 kn. smijesno! jos da je i generalka i svjeze lakiran, limarija odlicna, mislim ljudi nisu normalni, neka si onda gledaju golfove za 1000 eura - 2000 eura a nista ispod :) http://www.njuskalo.hr/auti/prodajem-odlicnog-tas-golfa-2-vw-golf-ii-1.6-jxd-ocuvan-oglas-13025986
hvala unaprijed na savjetima! :)

Jurich:
aerox je dobar skuter ali ovog iz oglasa bi ja zaobiša

Grale:
Pa nije tolko los, jbg neki klinjo ga vozi, al za Gospić je normalno da ima gljivu i skinute retrovizore i blatobrane  :laughing7:

Ako nema blatobrane, retrovizore i serijski filter, kupiš to, trošak do 500 kn, al mu spustis onda cijenu još.
Mada vjerojatno ima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju