Općenito > Generalno o skuterima

Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!

<< < (11/54) > >>

anabellas:
Pitanje je upuceno od strane zenske osobe a na ovom skuteru mi nebi bilo lijepo za vidjet ni joga kamoli njezniji spol :D

Tanja1981:
hvala vam svima na savjetima, ne kontam se nista u skutere nit imam pojma sta je gljiva... hahah ali znaci bolje ne. ok. valjda ce se javiti netko s normalnom ponudom. nije ni mog golf nesta specijalno ali je bar jos registriran i nista mu ne fali od dijelova... hahaha

JosipMarijanovic:
Ljudi su te dobro savjetovali, zaobiđi. Ta djeca dole vade tim skuterima mast da mi opce nije jasno kako bi netko sa imalo zdravog razuma isao to raditi svom vozilu. Na motorijadama tko nije spalio barem jednu gumu je šonjo.

noxia:
Pozz! Novi sam u ovom svijetu pa trebam mali savjet. Kupujem neki početnički skuter (polovan naravano) i dvoumim se između ova 2:
Peugeot speedfight 2, 2001. god, 20.000 km, napravljena generalka na mašini+mortizeri, kočnice, gume...stvarno ok izgleda
ili
Peugeot vivacity, 2003. god, 5400 km, vlasnik je instruktor u autoškoli

cijene su tu negdje, sf2 je skuplji za koju stoticu, ali ništa strašno

Macak sf:

--- Citat: noxia - 09 Veljača, 2015, 11:47:26 ---Pozz! Novi sam u ovom svijetu pa trebam mali savjet. Kupujem neki početnički skuter (polovan naravano) i dvoumim se između ova 2:
Peugeot speedfight 2, 2001. god, 20.000 km, napravljena generalka na mašini+mortizeri, kočnice, gume...stvarno ok izgleda
ili
Peugeot vivacity, 2003. god, 5400 km, vlasnik je instruktor u autoškoli

cijene su tu negdje, sf2 je skuplji za koju stoticu, ali ništa strašno

--- Kraj citata ---

Svakako sf2 ako je sve napravljeno kao što si napisao...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju