Općenito > Generalno o skuterima

Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!

<< < (9/54) > >>

Jurich:

--- Citat: steeef - 03 Veljača, 2013, 14:10:07 ---sportcity je isključivo gradski skuter,nije ni udoban ni prostran za dulje relacije..
pod sicem nema mjesta ni za kacigu.

--- Kraj citata ---
a slusaj od onoga sta je navea za izbor čini mi se puno bolji izbor
neznan koji skuter moze naći sa ravnom podnicom a da je za duže relacije  :icon_scratch:
eventualno beverly ili scarabeo ali nemaju ni oni bas ravnu podnicu

madisona ja nebi jer koliko znam više se ne proizvode pa ako mu bude triba neki dio za njega neznam da li će ga moći naći (naravno osim mašine koja je od piaggia)

BDB:
Ljudi što se tiče Piaggia NRG Sport Series 2009. godište to je serija 2007+... lično nemam nikakvih primjedbi što se tiče mašine. Kupio sam za bagatelu, došao iz Francuske i izgleda da je bio '' Raznosač pica'' pošto je za 3 godine odvalio 33000+ km  :toothy10:... Gledao sam mašinu sve je serijala... jedina primjedba su plastike ispod nogu i prednje plastike... koja je frka za poskidat nevjerovatno ... kontam kad skupim para neki servis veći odvalit, al za sad ništa  :headbang:

ibac01:
Ovako.. u dogledno vrijeme bi kupio skuter, malo jači, do sad sam imao Speedfight 2 i sada se skuplja lova za nešto drugo, nekaj ušteđeno a nekaj ćemo i zaraditi  8)... e sad, planiram si uzeti Gileru Runner ST200, vjerojatno bi imao dosta novaca da si ju priuštim. :) dakle, koja je opcija bolja? kupiti malo rabljenu, staru do dvije godine ili uzeti novu iz salona? Imao je moj frend VXR-a iz 2006., i rekao je da se lako mulja na kilometraži, skinuo je oko 10000km, i smuljao je servisnu tako da se svako misli da si kilometri stvarni.. pa bi molio za mišljenje one koji su ipak malo stručniji neg ja :D

Nova ili rabljena?

Hvala na mišljenjima  :icon_biggrin: :toothy12:

Cool Grinder:
Polovno je dvosjekli mač, novo je novo al dns novo nije kao nekad novo tako da ovisi...u biti ti je sve na neki način kocka  :dontknow: al da se mene pita, ja bi rađe kupio novi ako nemaš nekog poznatog pa da znaš kak je skuc vožen i to

ibac01:

--- Citat: Cool Grinder - 07 Travanj, 2014, 15:48:15 ---Polovno je dvosjekli mač, novo je novo al dns novo nije kao nekad novo tako da ovisi...u biti ti je sve na neki način kocka  :dontknow: al da se mene pita, ja bi rađe kupio novi ako nemaš nekog poznatog pa da znaš kak je skuc vožen i to

--- Kraj citata ---
da, to sam i mislio, ali kolko znam ST200 je dosta dobar skuter sve u svemu, kako sam čuo, ne troši puno ulja ni benzina, uz redovne servise i održavanje dosta izdržljiv.. kak se veli, novo je novo, a nemam nikoga ko bi imao takav skuter a da ne mulja na njemu :) poznanik se stalno vozi na svome skuteru, a kilometraža je uvijek na 15t km  :laughing11: kada skupim vjerojatno ću uzet novi, jer rabljeni po mom mišljenju može izgledat neznam kak dobro al đabe sve ak nije održavan.. novi ipak ima i garanciju pa ak nekaj crkne, valjda bi ga popravili :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju