Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

spuh runner vx???

<< < (6/9) > >>

Keky.sb:
to kada budeš dogovarao sa deakom za spuh kažeš mu točno kako želiš i on ti napravi. možeš sve po narudžbi, od dimenzija do izgleda. za svaki detlj na auspuhu se dogovoriš sa čovjekom i on ti tako napravi. bez brige.

sven_vx:
mislim da ce odluka past na serdu 3oval sa titan kapom jer mi je taj najlijepsi...onaj 3oval sa carbon kapom mi je odvratan i nezelim ga stavljat na skuter... :icon_biggrin:

marko209vx:

--- Citat: sven_sp180 - 07 Svibanj, 2009, 21:18:07 ---mislim da ce odluka past na serdu 3oval sa titan kapom jer mi je taj najlijepsi...onaj 3oval sa carbon kapom mi je odvratan i nezelim ga stavljat na skuter... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
po meni si se zaj#bo... Jer za 300 kn vise od serde ces dobit deaka koji je daleko bolji, kvalitetnije napravljen i ljepsi do prekosutra i nazad....i tog sedru imaju svi jbt, dok je deak deak  :)

black-rox:

--- Citat: marko209vx - 08 Svibanj, 2009, 23:16:48 ---po meni si se zaj#bo... Jer za 300 kn vise od serde ces dobit deaka koji je daleko bolji, kvalitetnije napravljen i ljepsi do prekosutra i nazad....i tog sedru imaju svi jbt, dok je deak deak  :)

--- Kraj citata ---
A po meni je serdarević daleko bolji od deaka,samo kad vidim deaka s onom pretkomorom i onim šugavim zvukom dođe mi slabo,a ovi novi su preglomazni stoje mi odvratno na svakom scooteru,na motoru su ok........

sven_vx:
meni nije vazno dali se drugima svida moj skuter,spuh,kaciga itd...glavno mi je da se meni svida i ne zanima me misljenje drugih...meni se serdo 3oval sa titan kapom svida i uzet cu ga...vidio sam kako stoji na runneru,kako se cuje i kakva je kvaliteta...tako da od tih 1500kn kojih cu dat za spuh necu pozalit niti kune jer sam se uvjerio da je spuh dobar i kvalitetan...(ne kazem da drugi spuhovi nevaljaju i da su smeca,nego mi je jednostavno ovaj najbolji i odluka je pala na njega) :headbang:
a to sta ih ima najvise na skuterima znas da je kvaliteta provjerena i da neces pogrijesit(jer u suprotnom ga nebi ljudi toliko kupovali)dok deaka,shacala i ostalih nema toliko puno i nije mi svejedno uzet nesto sto nije 100% provjereno... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju