Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
spuh runner vx???
duje87:
--- Citat: sven_sp180 - 06 Svibanj, 2009, 11:04:40 ---naso na deakovoj stranici...daj pitaj tog frenda oce prodat spuh??? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
stari moj ovo je slikano 2005te ili 6te(ne sican se sad najbolje.. :icon_biggrin: neznan ni di je motor,a kamoli auspuh :laughing6:
Keky.sb:
--- Citat: sven_sp180 - 05 Svibanj, 2009, 19:49:28 ---ajde molim te stavi ovdje sliku svog spuha... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sorry jer nemam trenutno boljih slika. nemam sada svoj komp, a na njemu su mi slike.
btw. auspuh je po mom ukusu i ne mijenjam ga dok se ne raspadne. ako uzmeš njega, nećeš požaliti. imam već skoro 5 godina deaka na motoru i ne pada mi na pamet mijenjati ga.
sven_vx:
jel se moze spuh stelat po visini?i kakva je ovo ruzna grana?!ne svida mi se uopce... :confused5:
Keky.sb:
ne može se po visini. zapravo može, ali moraš rezati nosač koji se neće vidjeti da je rezan jer je s druge strane varen. nećeš ga trebati dizati jer će ti biti napravljen da ti prati ovu bočnu plastiku. znači, ići će ti lagano uvis i pratiti tu bočnu plastiku na motoru.
ti ćeš imati drugačiju granu jer imaš godinu dana novijeg vx-a i oni imaju drugačiju granu od mog.
sven_vx:
na tvom vx-u mi ne stoji lijepo spuh...ja bi da stoji malo vise prema dole... :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju