Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

spuh runner vx???

(1/9) > >>

sven_vx:
evo imam u planu stavit neki spuh na runnera pa me zanima sta predlazete?nekako mi se najvise svida serdo 3oval sa titan kapom,ali je vec isfuran tako da... :) zanimaju me deak,shacal,kucelj i ostali spuhovi kojih nema tako puno ko serdarevica na cesti?! :icon_biggrin:
i pitanje...dali se vise isplati stavit neki spuh ili polini speed control?! :hello:

marko209vx:
normalno da se bolje isplati variomat...

a spuh ja nikad nebi uzimao serdu, jer za te pare uzmes kucelj sa jebenom granom, a za ostatak stavis variomat. veliki plus za novi deak! :icon_thumright: al je skup, previse oni cijene te late na kojima imaju 2 sata posla, stancarija teska...
 ugl sta se tice investicije variomat definitivno jer sa spuhom nista neces dobit.

Poggiali:
stavi gore 200  :headbang:

sven_vx:
nikakav 200 zasad...razmisljao sam uzet samo polini speed control i to je to...a s vremenom kada ulete pare 209 gore i gas...ali se premisljam sta mi se vise isplati stavit... :icon_scratch:

Losinj:
ja da imam taj vx nebi nis stavljo na njega,ide ok vise mi nebi ni trebalo,a pare bi u nesto drugo stavio.....ali ako te bas zulja lova onda bi na tvom mjestu matnuo variomat. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju