Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

spuh runner vx???

<< < (7/9) > >>

black-rox:

--- Citat: sven_sp180 - 08 Svibanj, 2009, 23:41:08 ---meni nije vazno dali se drugima svida moj skuter,spuh,kaciga itd...glavno mi je da se meni svida i ne zanima me misljenje drugih...meni se serdo 3oval sa titan kapom svida i uzet cu ga...vidio sam kako stoji na runneru,kako se cuje i kakva je kvaliteta...tako da od tih 1500kn kojih cu dat za spuh necu pozalit niti kune jer sam se uvjerio da je spuh dobar i kvalitetan...(ne kazem da drugi spuhovi nevaljaju i da su smeca,nego mi je jednostavno ovaj najbolji i odluka je pala na njega) :headbang:
a to sta ih ima najvise na skuterima znas da je kvaliteta provjerena i da neces pogrijesit(jer u suprotnom ga nebi ljudi toliko kupovali)dok deaka,shacala i ostalih nema toliko puno i nije mi svejedno uzet nesto sto nije 100% provjereno... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ja sam imal priliku probat sve od navedeboga i jedino šta stavljam na motore je serdarević i tako će i ostat,a to šta si uzeo ovaj sa titan kapom bit ćeš prezadovoljan pravi izbor :icon_thumright:

sven_vx:

--- Citat: black-rox - 08 Svibanj, 2009, 23:46:33 ---Ja sam imal priliku probat sve od navedeboga i jedino šta stavljam na motore je serdarević i tako će i ostat,a to šta si uzeo ovaj sa titan kapom bit ćeš prezadovoljan pravi izbor :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
je da je stariji model,ali jbg kada mi je ovaj novi sa carbon kapom odvratan...

black-rox:

--- Citat: sven_sp180 - 08 Svibanj, 2009, 23:49:32 ---je da je stariji model,ali jbg kada mi je ovaj novi sa carbon kapom odvratan...

--- Kraj citata ---
Ja imam stari model,ove dane dolazi novi model sa karbon kapom za runnera,pa ga malo probam na gp i ako mi se svidi možda ga uzmem,ali ovaj stari mi je super :icon_thumright:

sven_vx:
taj sa carbon kapom ide na rencijevog vx-a???javi kakvi su dojmovi...

Tony (runner):
ma uzmi dubravcica taj auspuh ti je odlican..ako nezelis serdarevica..po meni poslje serdarevica je najbolji dubravcic... :toothy12:...http://www.imagesforme.com/show.php/491590_trovalThmv.jpg      http://www.imagesforme.com/show.php/491591_kruznicatv.jpg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju