Ostalo > Sportski kutak
Hajduk - Varteks 0:1
Bruno1990:
--- Citat: duje87 - 04 Svibanj, 2009, 00:26:39 ---ma neda mi se nista vise pricat..u kur*u sad sad,bia sna toliko napaljen na ovi 5 misec i ove sve utakmice,i sad ovi idioti sve spizdili,a di su jos gostovanja u rijeci i koprivnici,hahaa
--- Kraj citata ---
bice bolje hehehe...
odo spavat u 5 se budim hahaha :hello:
duje87:
--- Citat: Bruno1990 - 04 Svibanj, 2009, 00:28:52 ---bice bolje hehehe...
odo spavat u 5 se budim hahaha :hello:
--- Kraj citata ---
hehhe,ja vec uru vrimena govorin sad cu sad cu,nikako se odlipit :D
evo jedan citat sa jednog amo rec foruma da malo bolje predoci ovo o cemu govorin..
"Zanimljiva mi je današnja izjava Sharbinija mladjeg:
''Nije nam važna ova utakmica protiv Dinama, već nam je važna ona protiv Hajduka''.
Time je sve rečeno... Svi SE DINAMU SKLANJAJU S PUTA. I tako već godinama... Većina momčadi, čim se približe Zagrebu ili čuju da im dolazi ''strašni'' Dinamo odmah skidaju gaće.
O sucima neću jer se krade i u korist Dinama (nešto više) i u našu korist (nešto manje).
A uz sve to Lepi Šaban se služi jeftinim trikovima - dolazi Slaven a on došapne Židaku: ''Kupujem Vručinu i Jajala'' (Vručina i Jajalo neprepoznatljivi protiv Dinama). Dolazi Šibenik a on viče: ''Kupujem Zeca!'' (Zec i ekipa neprepoznatljivi protiv Dinama). Dolazi Rijeka a evo ti naslova u JUTARNJEM: ''Mamić kupuje braću Sharbini'' (i naravno, braća Sharbini neprepoznatljivi protiv Dinama)...
A da sucima ni slučajno ne bi palo na pamet da počnu suditi POŠTENO još ih proziva, prijeti, vrijeđa i traži strane arbitre.
p.s. Što mislite, zašto je Mršić (trener Cibalije) JEBAVAO MATER I SVE PO SPISKU SVOJIM IGRAČIMA TIJEKOM UTAKMICE PROTIV DINAMA??....
Sve je već odavno jasno, Šaban se svim silama bori za ovo prvenstvo jer zna da je ono prijelomno za njega. Nažalost, čini se da je uspio OPET ZAJEBAT CIJELU HRVATSKU."
..::IVKULJA::..:
j#bo vas nogomet,tj navijanje-niko se kruha nije najeo od toga...boli me tuki za opanak liku,najvise bi volio da se prenose seoske lige,bar se ima sta za vidit... igraci tuku suca,tuku se medjusobno,u jednoj tekmi bude vise zutih i crvenih kartona nego u cijelom kolu ove prve hrvatske opanak lige.i da najvaznije ima GOLOVA
robert:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 04 Svibanj, 2009, 01:27:57 ---j#bo vas nogomet,tj navijanje-niko se kruha nije najeo od toga...boli me tuki za opanak liku,najvise bi volio da se prenose seoske lige,bar se ima sta za vidit... igraci tuku suca,tuku se medjusobno,u jednoj tekmi bude vise zutih i crvenih kartona nego u cijelom kolu ove prve hrvatske opanak lige.i da najvaznije ima GOLOVA
--- Kraj citata ---
istina, zadnji put su kod nas na igralištu ganjali sudca. debil se sakrio u susjedno dvorište i ni izašao dok nije došla policija.
R@kija:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 04 Svibanj, 2009, 01:27:57 ---j#bo vas nogomet,tj navijanje-niko se kruha nije najeo od toga...boli me tuki za opanak liku,najvise bi volio da se prenose seoske lige,bar se ima sta za vidit... igraci tuku suca,tuku se medjusobno,u jednoj tekmi bude vise zutih i crvenih kartona nego u cijelom kolu ove prve hrvatske opanak lige.i da najvaznije ima GOLOVA
--- Kraj citata ---
potpis...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju