Ostalo > Sportski kutak
Hajduk - Varteks 0:1
robert:
samo kao upozorenje!
počnu li bilo kakva prepucavanja hajduk/ dinamo zaključat ću temu.
Bruno1990:
--- Citat: robert - 04 Svibanj, 2009, 00:04:52 ---samo kao upozorenje!
počnu li bilo kakva prepucavanja hajduk/ dinamo zaključat ću temu.
--- Kraj citata ---
nece bez brige :icon_thumright:
shvatili smo i vidjeli da je liga namjestena cijela...hehe :headbang:
@duje87 a gle ruka mu nije bila u pravilnom polozaju i lopta ga je udarila u ruku jbg, al imao je on prije mrtvu šansu i propala je
duje87:
--- Citat: Bruno1990 - 04 Svibanj, 2009, 00:07:29 ---nece bez brige :icon_thumright:
shvatili smo i vidjeli da je liga namjestena cijela...hehe :headbang:
@duje87 a gle ruka mu nije bila u pravilnom polozaju i lopta ga je udarila u ruku jbg, al imao je on prije mrtvu šansu i propala je
--- Kraj citata ---
ma idiot,popizdia san na ono,oni njega procjenjuju na 10 milijuna,a on nemoze dat gol jedan na jedan,ahhaha
a i miše je sjeba sa malin ticinovicen,dosad je drza tomasova na livoj strani i ticinovica stavlja u drugon poluvremenu oko 70te minute jer je mali brz ima snage i okretan i puno vise bi dosa do izrazaja onda kad je vecina vec lagano umorna nego od prve minute kad svi ulaze jednaki u teren,a onda posli ticinovica zamini jertecon,haha ma pocea me iznenadjivat taj covik sa glupostima
Bruno1990:
--- Citat: duje87 - 04 Svibanj, 2009, 00:20:14 ---ma idiot,popizdia san na ono,oni njega procjenjuju na 10 milijuna,a on nemoze dat gol jedan na jedan,ahhaha
a i miše je sjeba sa malin ticinovicen,dosad je drza tomasova na livoj strani i ticinovica stavlja u drugon poluvremenu oko 70te minute jer je mali brz ima snage i okretan i puno vise bi dosa do izrazaja onda kad je vecina vec lagano umorna nego od prve minute kad svi ulaze jednaki u teren,a onda posli ticinovica zamini jertecon,haha ma pocea me iznenadjivat taj covik sa glupostima
--- Kraj citata ---
bas, primjetio sam to...vrijedio je on 10 milijuna prosle sezone jos kad ga je valencia htjela kupit, a uprava mislila ostavit cemo ga jos bude jos bolji pa cemo dobit vise love, i eto ti ga sad hehe nemoze gola dat.. :drunken_smilie: :dontknow:
a ticinovic jedini on jos najbolje igra trudi se lik jedini tamo... :binkybaby:
duje87:
--- Citat: Bruno1990 - 04 Svibanj, 2009, 00:23:01 ---bas, primjetio sam to...vrijedio je on 10 milijuna prosle sezone jos kad ga je valencia htjela kupit, a uprava mislila ostavit cemo ga jos bude jos bolji pa cemo dobit vise love, i eto ti ga sad hehe nemoze gola dat.. :drunken_smilie: :dontknow:
a ticinovic jedini on jos najbolje igra trudi se lik jedini tamo... :binkybaby:
--- Kraj citata ---
ma neda mi se nista vise pricat..u kur*u sad sad,bia sna toliko napaljen na ovi 5 misec i ove sve utakmice,i sad ovi idioti sve spizdili,a di su jos gostovanja u rijeci i koprivnici,hahaa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju