Ostalo > Sportski kutak
Hajduk - Varteks 0:1
duje87:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 04 Svibanj, 2009, 01:27:57 ---j#bo vas nogomet,tj navijanje-niko se kruha nije najeo od toga...boli me tuki za opanak liku,najvise bi volio da se prenose seoske lige,bar se ima sta za vidit... igraci tuku suca,tuku se medjusobno,u jednoj tekmi bude vise zutih i crvenih kartona nego u cijelom kolu ove prve hrvatske opanak lige.i da najvaznije ima GOLOVA
--- Kraj citata ---
kruha i igara..
a da mi je vidit kako si se ti najeo od voznje motora? nekome je gust vozit motor,a nekome gledat utakmicu,nekome navijat..
svaka budala ima svoje veselje :laughing6:
Shiltac:
malo smirite strasti!
PROOF:
VARTEKS VARAŽDIN
ChRiStIaN:
Men iej varteks zakon...uz dinamo najbolji i najjaci klub! I jedan od najboljih frenedova mi tam igra...al necu rec javno ime da ne pocne mobitel zvonit od novinara ovo ono simte tamte...
duje87:
--- Citat: ChRiStIaN - 04 Svibanj, 2009, 21:06:44 ---Men iej varteks zakon...uz dinamo najbolji i najjaci klub! I jedan od najboljih frenedova mi tam igra...al necu rec javno ime da ne pocne mobitel zvonit od novinara ovo ono simte tamte...
--- Kraj citata ---
samo mi reci da se zajebajes,jer cu i ja pocet sumnjat u tvoje racionalno prosudivanje :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju