Ostalo > Sportski kutak

Hajduk - Varteks 0:1

<< < (8/8)

ChRiStIaN:
Internet navijac? ocito si me zamjenio s nekim...to kaj juce nsiam iso na utakmicu znaci da na ostale nejdem?!  :dontknow:

--- Citat: Shema - 18 Svibanj, 2009, 14:41:52 ---Kićo non stop vriđa i onda kad njega neko zajebaje i uvridi ga on lijepo pošalje taj post eladiu i on uredno MENE kazni.

--- Kraj citata ---

U vecini slucajeva ti pocnes srat i ja ti samo spustim na fini nacin...tak da...

--- Citat: Shema - 18 Svibanj, 2009, 14:41:52 ---A šef misli da je ovaj krasan i divan momak, a zapravo je šupak veliki, koji se zna samo uvuć u nečiju guzicu i to je to.

--- Kraj citata ---

ja sam za tebe zlato, nemas srece sto si tak jadan i zapravo prestani mi bit zavidan decko jer nikad neces mco bit ko ja, tak da...budi ljubomoran, to ti jedino ostaje!

--- Citat: Shema - 18 Svibanj, 2009, 14:41:52 ---Btw purgeri, jučer nisam čuo ono "Mamiću cigane, odlazi iz svetinje"...Koje JADNO licemjerstvo...što ste se pomirili sa njim? :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Ocito nisi dobro slusao, cak i na internetu ti to pise, al vjerovatno neznas citat kolko i pisat neznas...daj vise nauci se izrazavat i pisat da te svi razumiju!

Imas jos pitanja?

Shiltac:
opet se svađate! svoje probleme rješite preko pm ili se nađite i popričajte!

robert:

--- Citat: Shema - 18 Svibanj, 2009, 14:41:52 ---Kićo non stop vriđa i onda kad njega neko zajebaje i uvridi ga on lijepo pošalje taj post eladiu i on uredno MENE kazni.

A šef misli da je ovaj krasan i divan momak, a zapravo je šupak veliki, koji se zna samo uvuć u nečiju guzicu i to je to.
Btw purgeri, jučer nisam čuo ono "Mamiću cigane, odlazi iz svetinje"...Koje JADNO licemjerstvo...što ste se pomirili sa njim? :binkybaby:

--- Kraj citata ---
1. nije te on prijavio nego ja
2. nisam samo tebe prijavio nego i kichu i sve ostale pametnjakoviće koji nemaju pametnijeg posla nego se prepucavat čiji jebeni klub može napunit stadion i slične gluposti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju