Nova radilica,semerinzi,ležajevi,stavljeno vodeno hlađenje na minarelli zračnjaka,pali samo na čok bez nema šanse,promjenio tri karba,sa svima sve isto,semerinzi provjereni i nisu izbijeni,skuter kad upali guši se čim mu se doda gas ( karb je 21 dellorto,48 ler diza,igla treći položaj,gljiva)...kao da vuče falš zraka,priribunica dobra,usis je standardni s limenim lamelicama ali to nema veze jer radi normalno..kit je trophy s klipom i glavom od due+ a na specijali 47.4,spuh je stage6 R1200....
pojavljuje mi se još jedan simptom,puca iz auspuha ponekad,struja je od zračnjaka neznam jel to ima kakve veze ali mislim da su na 50-tkama struje iste i na zračnom i na vodenom tak da sam to isključio.Struja je radila normalno do konverzije,tak da se nije ništa moglo sjebat s strujom...
Neznam evo tri dana mozgam,prvo mi nije jasno zašto se guši,ponekad uhvati gas ali se samo najednom uguši,drugo zašto puca iz spuha ponekad...već sam sve 67 puta provjerio,ispuh je dignut 1mm po hacovoj preporuci za narda,ali eto uletio mi je malo jači spuh.Isto mi je glupo da se to događa zbog toga jer nema smisla.Imao sam prije due+ sa roostom,dignut ispuh isto i sve radilo normalno,nikakvog gušenja,pucanja iz auspuha.Isto tako i trophya sam imao prije isto nekog šta je netko drko po ispuhu pa nije se ništa ovako događalo.
Ima tko kakve ideje ?