Par stvari zelim reci
1.ti zelis reci da sad imas 10000 okretaja u voznji sa tim spuhom i standardnim cilindrom i klipom i s rolicama od 6 ili 8g , samo sa odblokiranim cdi-em, neznas ni ti tocno koje su unutra, sorry al nemoguca misija, to ti ni sa kerozinom nebi uspjelo
2. velis nemas obrtaljku da izmjeris trenutne okretaje , a tu pises da se vrti u voznji na 10000rpm-a sa serijala spuhom sorry al mission impossible 2 tamo spominjes da ides u servis da ti mjere , na cemu mjere jel imaju dyno stol ??
3. vozio sam tu kopiju minarelli masine 10000km i znam o cemu pricam
4. ak stvarno imas tih 10000rpm-a sa 6g rolicama na toj masini pa ti bi trebao ici debelo debelo preko 70-75 po satu
nemogu vjerovat u sta je forum postao , onaj pise neznam sta je svjecica a rastavio blokove do zadnjeg serafa u potrazi za njom , ovaj serijsku lunu sa svim serijskim gore osim cdi-a vrti na 10000 rpm-a u voznji ....itd.....itd
zalosno ali istinito :'(
1.LOL auspuh nema blokade te ima siru cijev od klasike LOL 27mm sta je sasvim dovoljno posto je ispuh na cilindru 25mm sirok i visok 10mm
2. nismo valjda nepismeni dino jer da bi nesto komentirao citao bi one postove od prije
ako grijesi tj laze onaj digitalni obrtomjer sa stroboskopom onda i ja lazem <-vrlo jednostavno (ja se ispricavam ako je tako)3.ponavljam opet ako laze onaj obrtomjer onda i ja lazem (iskreno da kazem ja nisam naso makinju indeticnu ovoj osim yamahine aerox iz devedesetih i pocetka 2000 god)
4.ne ako prijenos nije ok i di si ti vidio da 50cca moze vuci 200kg bez problema (95kg skuter prazan i ja od 96kg)
neznam na sta je ovaj forum osao al ako ja kazem da nevozim lunu cemu onda mjesati dva razlicita modela makinje
ja se ovdije nisam dosao kurciti ni hvaliti nego da cujem koji pametni savijet kako da ovo g#vn% natjeram na sta vecu brzinu
vidio sam samo na jednoj temi samo sta lik radi sa skuterom i to je odlicno (da mi se samo dovuci do dijelova koje on ima)
-ovo sve me posjeca na dvije stvari
1.kad su me likovi ubjeđivali da nemogu forda sa 136ps dici na 170ps samo sa elektronikom (potrosnja 20l na 100km)
2.da yamaha r6 nemoze raditi konstantno na 17300 do 17500 okretaja pri voznji
ma nebuloze ljudi ako nevjerujete nemojte crniti tudji posao nego se raspitajte jer ima likova u vasoj okolini koji su zaludjeni nabrijavanjem
neer
ne samo da šapucu nego luduju a novi su (ma nije bitno ako rikne rikne ionako ga nisam kupio sebi nego zeni LOL <-bacenih 8500kn)
de ljudi recite ako imate koji pametan savijet sta staviti di nabaviti itd
a da nije dalje od SB-a (
zbog toga sam i dosao na ovaj forum a ne zbog price)
i jos jedno pitanje za baotiana 50cca 4t ako imate koji savijet (sve blokade su skinute a on umire dok ga kolega ili ja vozimo)