bilo bi dobro da skines pumpu ulja i sam spravljas mjesavinu. Ako ti je aeroxova radilica i 12mm bolcna isplativije ti je uzeti odmah neki gus kit nego obicni cilindar, a cak od lune novi cilindar komplet dodje oko 600kn u servisu, a jos koji kn i eto torphija 70 ccm ili malossi sport ili polini. Mislim da ti je gus kit bolje rjesenje od orginal 50ccm termo grupe, jer ces i tako i tako ako ponovo stavis isti obujam zeljeti izvuci vise snage.
Ako ces ostavljati pumpu, vidi gdje slini, tu ti i vuce zrak. Kad to popravis, vozi na mjesavini dok ti nepocme malo jace dimiti iz auspuha. Kada zabjeli, znaci da je ulje proradilo, ali nemoj odmah prestati sipati mjesavinu, dok ti se nova termo-grupa malo ne razradi
Nebih zelio ici puno offtopic, ali zasto oni mali trimeri i motorne pile imaju onako puno okretaja, a imaju neki glupi ispuh i mali karb. Jeli to mozda zbog velicine tj. obujma, ili onakog polozaja svjecice, nekako ukoso, ili do onog klipa, nekako spicastog, ili do cega drugoga, malo mi je to cudno, a da ne govorim o onim RC-avoionima koji imaju i do 18000 rpm ili onih autica koji imaju jos vise