Tehnički kutak > Garaža

Aerox by Lepi xD

<< < (3/9) > >>

PitBull Aerox:
i taman mogu vidjet kako stoje na aeroxu  3 dijela koja ja planiram kupit... far, zadnji stop i undertail... i jedino na to troje sta mi se ne svidja je ono kao udubljenje na stopu pa se stvara kao rupa kad gledas od ispod zadnji kraj... al jbg, svejedno ga mislim kupit...

dhorvat:
Da nema ove ružne bijele naljepnice ispod prednjeg desnog žmigavca mogo bi slobodno reć da je motor apoteka  :laughing7:

andy:

--- Citat: dhorvat - 25 Travanj, 2009, 14:02:54 ---Da nema ove ružne bijele naljepnice ispod prednjeg desnog žmigavca mogo bi slobodno reć da je motor apoteka  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Haha, ma to sam nekidan naljepio iz fore :D Jbg Horvat moram i fušat malo :P

I da to je 2005godište.. I mene smeta ovo od štopa al jbg malo ružna ta rupa al meni je dost ovak.. A i ja sam malo rezao ovo od suvozača di sjedi tak da je još i veća sad rupa, inače je malo manja  :toothy3:

robert:
baš dobro izgleda. sad još par kromiranih detalja i bit će skoro ljep ko moja luna :icon_biggrin:

andy:

--- Citat: robert - 25 Travanj, 2009, 15:43:12 ---baš dobro izgleda. sad još par kromiranih detalja i bit će skoro ljep ko moja luna :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

;D
Bi ja njega još sređivao al jednostavno neam ideje kaj više stavit na njega  :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju