Tehnički kutak > Garaža
Aerox by Lepi xD
giannelli:
--- Citat: andy - 25 Travanj, 2009, 12:48:41 ---
Ovo za hrapave palstike jesam jednom s tim i onda je bilo sjajno onak i jebeno al prašina se jako hvatala na to.. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
onda si imo neki premastan sprej, ima sprej u pjeni takav, nakon svakog pranja sam hrapave plastike namazo s tim, i nije se prasina primila i ne znam ni ja sta.
ja nebi nista lakirao, ovako odlicno izgleda, eventualno digo naprijed onu veliku naljepnicu i to je to.
andy:
--- Citat: gianelli - 25 Travanj, 2009, 12:53:26 ---onda si imo neki premastan sprej, ima sprej u pjeni takav, nakon svakog pranja sam hrapave plastike namazo s tim, i nije se prasina primila i ne znam ni ja sta.
ja nebi nista lakirao, ovako odlicno izgleda, eventualno digo naprijed onu veliku naljepnicu i to je to.
--- Kraj citata ---
Aj jel se sjećaš ime spreja da kupim takav isti ;)
Koju naljepnicu, na koju točno misliš i kak digo ? Naprijed onu veliku :icon_scratch:
giannelli:
Sonax je ima proizvodaca, no ima taj sonax sprej u pjeni i obican prozirni, koji god uzmes neces falit.
mislim digo u smisli odljepit je, da bude cijeli plavi. posto je zadnji kraj cist.
da onu veliku.
andy:
--- Citat: gianelli - 25 Travanj, 2009, 13:05:41 ---Sonax je ima proizvodaca, no ima taj sonax sprej u pjeni i obican prozirni, koji god uzmes neces falit.
mislim digo u smisli odljepit je, da bude cijeli plavi. posto je zadnji kraj cist.
da onu veliku.
--- Kraj citata ---
Aha, čuo sam az Sonax polir paste i znam da je to skupo i kvalitetno.. Nabavit ću si to onda.. Hvala kolega ;)
A ovu naljepnicu mislio sam to skinut, al vidio sam Aeroxa bez toga pa mi nekak čudan i fali mu to.. Neznam, meni je ovak oke čini mi se da bi bio preobičan bez te naljepnice.. Iza su samo na bubrezima naljepnice :icon_thumright:
PitBull Aerox:
ot je 2005godiste, jel tak? u mene je isti takav... isto novi kupio... malo nafrizirao masinu, zaribalo sve, i za ovo ga ljeto planiiram sredit malo bolje i tuning i styling...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju