Tehnički kutak > Garaža

Aerox by Lepi xD

<< < (4/9) > >>

robert:
ma zezam se kolega, meni tvoj rox čist ok izgleda. šta ti vrjedi 100% sređen styling kad ga je onda šteta  vozit. a za vožnju su napravljeni skuteri a ne da se gleda u njih.

andy:

--- Citat: robert - 25 Travanj, 2009, 16:20:13 ---ma zezam se kolega, meni tvoj rox čist ok izgleda. šta ti vrjedi 100% sređen styling kad ga je onda šteta  vozit. a za vožnju su napravljeni skuteri a ne da se gleda u njih.

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:
Ma znam kak je to, jučer ga ispoliro i uglanco i ujutro se vozim do vlaka po magli i sve pokupilo, odmah glanco opet kad došo doma i jbg.. Nikad nebude čist ak se vozim i još na ovom undertailu se jakooo hvala prašina i onak se vide obrisi  :icon_scratch:

filip190:
Moram priznati ovo je najljepši Aerox kojeg sam vidio...

Kaj se tiče plastika, uzmi ili cockpit spray ili WD... sjajit će se ko nove... samo će bit skliske jakoo

andy:

--- Citat: filip190 - 12 Svibanj, 2009, 14:19:10 ---Moram priznati ovo je najljepši Aerox kojeg sam vidio...

Kaj se tiče plastika, uzmi ili cockpit spray ili WD... sjajit će se ko nove... samo će bit skliske jakoo

--- Kraj citata ---

Hvala kolega ;)
Uzet ću tu pjenu za te plastike i preći s tim da dobe sjaj.. Hvala  :icon_thumright:

_aerox_:
andy roxek ti je preseksi :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju