Tehnički kutak > Garaža

Aerox by Lepi xD

(1/9) > >>

andy:
Neću stavljat stare slike, al kupljen je novi i sve je serijsko bilo, a dosad je dost tog promjenjeno.. Stavljam samo slike od danas nadalje, a ak nekog neš posebno zanima poslikam i stavim.. :icon_thumright:

Eo danas polirano sve i oprano.. Cijeli skut je dobio sjaja.. Jedino ove crne hrapave plastike nisam dirao jer neznam čime bi ih osvježio malo da dobe sjaj i boju, jer poblijedile su mi dosta već od sunca.. A s polir pastom ak ih diram nevalja, skida boju...

Na njemu ima dostaaa dijelovaa...
Eo fotosešna =)

Jedna umjetnička :)

I još jedna umjetnička :D

Rep složen konačnoo =)

Hehe.. Jučer stavljena gore :D

Žmige zatamnjene lagano :)

Prednja svjetla s ledicama =)

I zadnji štop isto ledice, to je onaj s žmigama odmah, taman se slaže s undertailom... Vidi se čak i odsjaj tablice nakon poliranja cijeli dan :D

I još par slika repa, meni se baš sviđa.. :)

giannelli:
svida mi se.  :icon_thumright:
sta je sve na njemu osim spuha?

a za hrapave plastike, odi na  pumpu i kupi onaj sprej za auto, za tablu, sitceve.. vidit ces.. nasprejaj hrapave plastike s tim sprejom prebrisi krpom i izgleda kao novo.

aeroxtuning:
i meni se svidja,samo puno bi ljepse bilo kad bi undertail i ove plastike di suvozac drzi noge bili pofarbani u boju motora,i naravno tablica dolje ;)

JUKY:
lepiiiii!!! :icon_biggrin:

andy:

--- Citat: aeroxtuning - 25 Travanj, 2009, 12:12:49 ---i meni se svidja,samo puno bi ljepse bilo kad bi undertail i ove plastike di suvozac drzi noge bili pofarbani u boju motora,i naravno tablica dolje ;)

--- Kraj citata ---

E da i ja bi to najradije, jedino me to smeta, al neam para trenutno i za farbanje, al kad bude, budem komplet sve ;)
A tablicu neskidam, ostaje ovako  :icon_tongue:

--- Citat: gianelli - 25 Travanj, 2009, 11:42:18 ---svida mi se.  :icon_thumright:
sta je sve na njemu osim spuha?

a za hrapave plastike, odi na  pumpu i kupi onaj sprej za auto, za tablu, sitceve.. vidit ces.. nasprejaj hrapave plastike s tim sprejom prebrisi krpom i izgleda kao novo.

--- Kraj citata ---

Osim spuha je multivar, malossi fly, malossi torque, topov remen i to poštenalo sve skupa.. Dodat ću filmić kasnije.. ;)

Ovo za hrapave palstike jesam jednom s tim i onda je bilo sjajno onak i jebeno al prašina se jako hvatala na to..  :icon_scratch:

--- Citat: JUKY - 25 Travanj, 2009, 12:33:47 ---lepiiiii!!! :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

;D Nadimak iz škole xD

BTW. Hvala svima  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju