Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Mozeli itko dat link ili ukratko objasnit koja sto otprilike znaci(A,A1,B,M....itd.)Ako imam 16 ,koja kategorija mi treba za 50-125ccm i koliko to košta
Puno hvala na odgovru i ako bi se mogo jos nadovezat ako mi mozes rec koliko bi me izaslo da za par godina idem polagat B(za auto)koliko bi trebao nadoplatit ako vec imam A1?
pa koliko bi onda trebao jos para dat ako zelim kasnije za auto?normalno polaganje -400 kn ili sam te krivo shvatio.?Koja je kategorija auto?
Ja isto bi sad trebao polagat A1 al kad vidim cijene..nije da nemam nego mi je zbilja zao dat za takvo sranje 5000kn,mater im ***** i onda nam seru kad ulove vozace bez vozacke dozvole
ti si pajdo druga stvar, u tebe imam non-stop policije i nemas kamo bjezat, a ni skuter nijedan nije za bjezanje, cast pojedincimaako dobijes na lotu polozi, ako ne ukupi tesko te novce i onda se misli dali ces ih dati za glupost, pardon, vaznu svar
Jbg treba ih znat izbjegavat..a i podmitit ako te ulove...uvjek sa sobom imam 200,300kn..ko fol za bengu
polakse malo sa podmicivanjem, podmiciva se suca, profesora, tehnickog majstora, servisera, carinika, inspektora, žiri itd.policija nije bas za podmicivanje, oni imaju dosta novca koliko vidim, pa bude li mu ponos ispred takujina, a tek onda si naj#ba
Pa j#bo ga ti necu mu rec daj da te podmitim..pitam jel mogu odma platit nesto i tako to,necu ispast budala pred njim..