Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Polaganej kategorije  (Posjeta: 5915 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline marojica

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • MojSpuh: TT
Polaganej kategorije
« : 23 Travanj, 2009, 00:27:04 »
Mozeli itko dat link ili ukratko objasnit koja sto otprilike znaci(A,A1,B,M....itd.)
Ako imam 16 ,koja kategorija mi treba za 50-125ccm i koliko to košta

Offline jux-zg

• forumski skuteraš
  • Reklame *HEPI* 091/543 84 56
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jelkograd
  • Moj Skuter: Runnera vx(r)
  • MojSetup: Marinija 200
  • MojSpuh: 4 road & Serdo(negdje u kanalu)
Odg: Polaganej kategorije
« Odgovori #1 : 23 Travanj, 2009, 09:52:57 »
Mozeli itko dat link ili ukratko objasnit koja sto otprilike znaci(A,A1,B,M....itd.)
Ako imam 16 ,koja kategorija mi treba za 50-125ccm i koliko to košta

Tebi treba A1 (do 125ccm ili 11KW),B ti je za auto,M za moped (do 49ccm) a A nemozes polozit do 24 godine  :),

vozacki ti dode 3500+ lijecnicki,propisi,prva pomoc i to sve te ispadne na kraju 4500. Poslje kad ides za B ili A2 jeftinije ti je dosta jer netrebas prvu pomoc polagat,propise i ak ces morat polagat neces trebat slusat predavanja i tak to. :icon_thumright:
...voznja nije samo zabava..voznja je nacin zivota...

_________Reklame *HEPI*_________
Tisak na: dresove,kape,majice,upalja?e,olovke. Izrada zastava. Oslikavanje izloga,automobila,motora. Naljepnice svih vrsta i veli?ina i ostale grafi?ke usluge.

Offline marojica

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #2 : 23 Travanj, 2009, 11:43:21 »
Puno hvala na odgovru i ako bi se mogo jos nadovezat ako mi mozes rec koliko bi me izaslo da za par godina idem polagat B(za auto)koliko bi trebao nadoplatit ako vec imam A1?

Offline igor27

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Varaždin
  • Moj Skuter: Hornet 600
  • Moja Kaciga: Shoei xr1000
  • MojSetup: na kaj da ga denem
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #3 : 23 Travanj, 2009, 16:02:44 »
Puno hvala na odgovru i ako bi se mogo jos nadovezat ako mi mozes rec koliko bi me izaslo da za par godina idem polagat B(za auto)koliko bi trebao nadoplatit ako vec imam A1?
a ko to zna vidiš kako se cijene mijenjaju.......svake godine sve skuplje....zato ako možeš idi dok je još tak kak je jer sam čuo da opet ide gore sa cijenama
kupujem zadnji blatobran za hornet 600 2008

Offline benelli

• maxi forumaš
  • Mjesto: Novigrad
  • Moj Skuter: benelli 491 i gilera runner vx125
  • Moja Kaciga: na laktu
  • MojSetup: malo(s)si spor(t)
  • MojSpuh: serjalović sa db kilerom
« Odgovori #4 : 23 Travanj, 2009, 17:49:17 »
a1 ti je kategorija od 50-125,mene je ispalo sve skupa 5 000kn 3 500kn autoskola ljecnicki i onda prva pomoc,takse uplatnice za prijave na ispit i to mi je ispalo 5 000kn,a ako budes htio ic polagat poslije za auto sad po novom ces morat sve slusat samo neces ic na prvu pomoc a to ti je 400kn samo prvu pomoc netrebas drugo sve da znam jer sam polagao tj jos voznja u cetvrtak

Offline marojica

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #5 : 23 Travanj, 2009, 23:18:31 »
pa koliko bi onda trebao jos para dat ako zelim kasnije za auto?normalno polaganje -400 kn ili sam te krivo shvatio.?
Koja je kategorija auto?

Offline jux-zg

• forumski skuteraš
« Odgovori #6 : 23 Travanj, 2009, 23:28:06 »
pa koliko bi onda trebao jos para dat ako zelim kasnije za auto?normalno polaganje -400 kn ili sam te krivo shvatio.?
Koja je kategorija auto?

ja sam se raspitao za B kat jer u 9 mjesecu idem polagat..receno mi je u auto skoli da je cijena sa A1 kategorijom oko 3500 i da cu morat polagat propise al necu morat slusat svih 15 sati nego samo 4... sad neznam oce se sta mjenjat  :dontknow:

Tisak na: dresove,kape,majice,upalja?e,olovke. Izrada zastava. Oslikavanje izloga,automobila,motora. Naljepnice svih vrsta i veli?ina i ostale grafi?ke usluge.

Offline Dino st

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #7 : 24 Travanj, 2009, 00:14:55 »
Ako misliš plagat aj brže jer ti cijene skaču skoron svaki misec,i možda te uvati da ti se upiše u vozačku na kojen si motoru pložija na brzine ili na automatiku.

Offline MM

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: SYM 50
« Odgovori #8 : 24 Travanj, 2009, 00:19:20 »
izvadak iz auto škole:

A1 KATEGORIJA (30+20, NE POSJEDUJE VOZAČKU DOZVOLU)
    4.840,00 kn

B KATEGORIJA (30+35, NE POSJEDUJE VOZAČKU DOZVOLU)    5.565,00 kn

B KATEGORIJA (4+35, POSJEDUJE VOZAČKU DOZVOLU A1, A, M KATEGORIJE)
    4.837,00 kn
« Zadnja izmjena: 15 Svibanj, 2009, 12:55:57 MM »

Offline Dino st

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #9 : 24 Travanj, 2009, 00:25:43 »
Prije je bilo koju iljadu kuna sve jeftinije.

Offline jux-zg

• forumski skuteraš
« Odgovori #10 : 24 Travanj, 2009, 13:30:00 »
Ma prije je bilo zakon.Sa 16 polozis za A1 i s 18 automaski dobivas A.. a sad se moras j***t da dodes do A...treba ti nekoliko godina a treba ti i pun k para

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #11 : 24 Travanj, 2009, 16:33:13 »
Danasnji zakon je u k***u. Tamo gdje bi trebali davat pare, oni izvlace. Prije nekoliko godina za skuter je bilo max 1500kn, A1 ili M kategorija sa 16god. Sada je cjena skoro 5000. To je preglupo. Po meni se ove djecije kubikaze do 50 nebi trebale ni polagati. Ovako sada mi je skroz bezveze. Za 5000 kupim polovnog crossa bez papira i po selima nema frke od policije :fy:

Offline ProDriverGT(TGB)

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: R50X
  • MojSetup: Polini Sport
  • MojSpuh: Chrom
« Odgovori #12 : 24 Travanj, 2009, 16:55:41 »
Ja isto bi sad trebao polagat A1 al kad vidim cijene..nije da nemam nego mi je zbilja zao dat za takvo sranje 5000kn,mater im j**** i onda nam seru kad ulove vozace bez vozacke dozvole  :angry7:

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 25 Travanj, 2009, 19:54:54 »
Ja isto bi sad trebao polagat A1 al kad vidim cijene..nije da nemam nego mi je zbilja zao dat za takvo sranje 5000kn,mater im ***** i onda nam seru kad ulove vozace bez vozacke dozvole  :angry7:

ti si pajdo druga stvar, u tebe imam non-stop policije i nemas kamo bjezat, a ni skuter nijedan nije za bjezanje, cast pojedincima
ako dobijes na lotu polozi, ako ne ukupi tesko te novce i onda se misli dali ces ih dati za glupost, pardon, vaznu svar :icon_biggrin:

Offline ProDriverGT(TGB)

• forumski skuteraš
« Odgovori #14 : 26 Travanj, 2009, 18:29:06 »
ti si pajdo druga stvar, u tebe imam non-stop policije i nemas kamo bjezat, a ni skuter nijedan nije za bjezanje, cast pojedincima
ako dobijes na lotu polozi, ako ne ukupi tesko te novce i onda se misli dali ces ih dati za glupost, pardon, vaznu svar :icon_biggrin:

Jbg treba ih znat izbjegavat..a i podmitit ako te ulove...uvjek sa sobom imam 200,300kn..ko fol za bengu  :glasses2: :glasses9: :happy8:

Offline Dino st

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #15 : 26 Travanj, 2009, 18:51:05 »
nemoguče ih je podmitit ako te odjebe ne gine ti kaznena prijava.

Offline Dino st

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #16 : 26 Travanj, 2009, 18:52:14 »
nemoguče ih je podmitit ako te odjebu ne gine ti kaznena prijava a onda si tek u pički materinoj

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #17 : 26 Travanj, 2009, 23:07:45 »
Jbg treba ih znat izbjegavat..a i podmitit ako te ulove...uvjek sa sobom imam 200,300kn..ko fol za bengu  :glasses2: :glasses9: :happy8:

polakse malo sa podmicivanjem, podmiciva se suca, profesora, tehnickog majstora, servisera, carinika, inspektora, žiri :drunken_smilie: itd.
policija nije bas za podmicivanje, oni imaju dosta novca koliko vidim, pa bude li mu ponos ispred takujina, a tek onda si naj#ba

Offline ProDriverGT(TGB)

• forumski skuteraš
« Odgovori #18 : 29 Travanj, 2009, 09:59:36 »
polakse malo sa podmicivanjem, podmiciva se suca, profesora, tehnickog majstora, servisera, carinika, inspektora, žiri :drunken_smilie: itd.
policija nije bas za podmicivanje, oni imaju dosta novca koliko vidim, pa bude li mu ponos ispred takujina, a tek onda si naj#ba

Pa j#bo ga ti necu mu rec daj da te podmitim..pitam jel mogu odma platit nesto i tako to,necu ispast budala pred njim..

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #19 : 29 Travanj, 2009, 12:02:00 »
Pa j#bo ga ti necu mu rec daj da te podmitim..pitam jel mogu odma platit nesto i tako to,necu ispast budala pred njim..

Ma OK, al se pazi, nisu svi policajci pederi. Ima i onih postenih. Posteni ti kaze: aj nemoj se vozat, napravit ces caci pi*dariju ako te kogod udari na cesti.
Peder kaze: Sidji s vozila i daj prometnu, vozacku, osobnu i sta god moze upitat. Kad mu das onda zaviriva ispod korica krije li se mozda koja kuna ondje. Kada nista nenadje uzme papir i pise sta god moze, a najace od svega, kad je Cici napisa da se nije vezao pojasom na motoru  :headbang: :drunken_smilie:
Postenog nemos ni privarit. Stipe da doktoru 100e da mu napise da se nesmje vezati pojasom radi cira na zelucu i neceg u crjevima. Svaki neposteni policajajc je tu foru popusio, a jedan jedini posteni mu je u facu reka: ''S time mos obrisat guzicu, vezi se i pici dalje.''  :laughing7: