Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli Mjenjac-info:)
Pupo:
--- Citat: charnel - 22 Travanj, 2009, 17:18:53 ---da tako je na vespi, stisnes kvacilo i okrenes rucku da prominis brzinu, i ima 4 brzine
--- Kraj citata ---
Po ovom vašem ispada da neznam kako vespa izgleda, međutim ovo što sam ja vozio nije bila vespa :D Komšija je dovuko iz njemačke par motora pa smo to đirali. No to sad nije ni bitno. Stvar je da se vjerojatno može ugraditi neki "mjenjač" mjesto variomata :D tj. ubaciti nešto s nekog motora poput vespe il nečeg sličnog.
luna500rr:
tesko s vespe, sigurno bi se mogla staviti neka getriba ali bilo bi tu puno pilanja i sigurno bi ruzno izgledalo, najzgodnije masinu s crossa i mirna bosna, ili ako postoji neki kit za mjenjanje vrste prjenosa iz cvt u mt bilo bi super, pa koliko god da kosta :headbang:
charnel:
--- Citat: Area51 - 22 Travanj, 2009, 17:22:55 ---Po ovom vašem ispada da neznam kako vespa izgleda, međutim ovo što sam ja vozio nije bila vespa :D Komšija je dovuko iz njemačke par motora pa smo to đirali. No to sad nije ni bitno. Stvar je da se vjerojatno može ugraditi neki "mjenjač" mjesto variomata :D tj. ubaciti nešto s nekog motora poput vespe il nečeg sličnog.
--- Kraj citata ---
nije niko reka da ne znas, nego smo samo rekli da je tako i na vespi :icon_thumright:
Pupo:
Pa jel nije draž u cvt prijenosu da ga možeš malo malo poštelavat, mjenjat x stvarčica o kojima ovisi kako radi i sl. A ne brzine, još moraš šaltat. Gubi se smisao skutera kada nebi imao cvt prijenos.
@ charnel Ma sve 5 :icon_thumright:
Scoot_Fan:
Ma ista shema ka sta ima burgman 650 executive, ima mi ga prijatelj iz razreda pa mi je pokazivao tamo sve sto ima,,,, milijun malih botuncica, Imaju dvije tipke (+ / -) i preko njih se mjenjaju brzine. S tim da rucnim mijenjanjem nemozes doci blizu kako to kompjuter moze izmjenjivat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju