Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli Mjenjac-info:)

<< < (2/6) > >>

Ghoul:
hmmm, pa kaj nema suzuki burgman nekaj slicno!? znam da sam vidio na reklamama jos prije par godina ono lik se vozi i ima pokraj lijeve ruckice na dashboardu up i down tipkice za kakti "saltanje brzina" ilitiga manualno mjenjanje omjera. sam kaj ja brijem da je to nekak robotizirano slicno ko kak imaju auti...kazu iz suzukija da se to zove "Electronically Controlled Continuously Variable Transmission (SECVTTM)" pa ak ima tko sa nekim schematicom rada te getribe nek stavi...

Pupo:
Vozio sam motorić neki kojemu se mjenjaju brzine na ručki, tj. povučeš ručicu od kočnice(kvačilo) i cjelu ručku zakreneš gore ili dolje, tj. prva i druga brzina. Motor je nešto između tomosa i skutera i ima brzine. A sad minareli vamo tamo, nemam pojma.

luna500rr:

--- Citat: Area51 - 22 Travanj, 2009, 17:13:43 ---Vozio sam motorić neki kojemu se mjenjaju brzine na ručki, tj. povučeš ručicu od kočnice(kvačilo) i cjelu ručku zakreneš gore ili dolje, tj. prva i druga brzina. Motor je nešto između tomosa i skutera i ima brzine. A sad minareli vamo tamo, nemam pojma.

--- Kraj citata ---

takva ti je svaka vespa  :icon_tongue:
samo vespa ima 3-4 brzine :glasses2:

dino_sk:
i onda dođe svizac i ugradi petu brzinu  :laughing7:

charnel:

--- Citat: Area51 - 22 Travanj, 2009, 17:13:43 ---Vozio sam motorić neki kojemu se mjenjaju brzine na ručki, tj. povučeš ručicu od kočnice(kvačilo) i cjelu ručku zakreneš gore ili dolje, tj. prva i druga brzina. Motor je nešto između tomosa i skutera i ima brzine. A sad minareli vamo tamo, nemam pojma.

--- Kraj citata ---
da tako je na vespi, stisnes kvacilo i okrenes rucku da prominis brzinu, i ima 4 brzine

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju