Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning za utrke SF2

<< < (8/12) > >>

roby44:
4000kn????
pa to ti je za malo bolji base setup.  :laughing9:

Mr J:
Bez puno novaca se moze sloziti skuter za utrke, samo treba znati, da se dosta izvuci iz serijskog cilindra samo ga treba obraditi, olaksati magnet, ima raznih "caka"...

Ja ti savjetujem da procitas malo one knjige koje sam stavio u FAQ i naucis princip rada 2t motora koji je prilicno jednostavan, malo racunas i obradis cilindar, auspuh uzmes polovan i njega preuredis i sredis prijenos i bude dosta dobro to islo... ciklistika ce te zezati ali sta je tu je...

naravno takva masina ce trajati krace od serijske jer se izvlaci maximum iz nje, zato i je radjena za utrke a ne guranje izmeju auta po gradu...

roby44:
ma svasta, onda bi svi bili na trkama. pa nije to samo procitat. treba tu jako puno prakse ,iskustva i para. to su trke, idu sve vrhunski materijali. samo postena radilica ti je minimalno 300 eura....
s 4k ne mozes nista, doslovno!

frnta:

--- Citat: roby44 - 21 Ožujak, 2007, 15:17:36 ---ma svasta, onda bi svi bili na trkama. pa nije to samo procitat. treba tu jako puno prakse ,iskustva i para. to su trke, idu sve vrhunski materijali. samo postena radilica ti je minimalno 300 eura....
s 4k ne mozes nista, doslovno!

--- Kraj citata ---
pa nemoj me ucit kolko sta kosta imam dva frenda oji voze utrke i jednu poznanicu koja vozi utrke
frend je na motor potrosio oko 4000 kn i bio je na kraju medu prvih deset a ovaj drugi nije ulozio ni tolko nego mu se stari kuzi u to i slozio jedan motor od dva a na kraju je bio 2 u ukupnom poretku

roby44:
onda ok... ne znam koje su to trke.
al vidim kolko ljudi trose za to i nije ni priblizno ovim novcima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju