Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning za utrke SF2

<< < (9/12) > >>

BlitzMan:

--- Citat: P.A.L.A.C - 20 Ožujak, 2007, 22:06:48 ---a bokte, daj brini se di ces nabavit kit, odi si kupi spuh, j#bo te remen sad i remen se ne kupuje polovni, ti bi vozio trke na ZX, i ser cilindru ma lol

i ono sto si reko usis ti je 50e - 350kn, a ne 1000kn.

--- Kraj citata ---

Ja sam imao usis od stage 6 na sf-u prvi u hr i znam kolko sam ga platio tako da molim te ljepo

Remen je prodan danas, sto se tice frge mozes stavit polovnu sta fali, pa nema jebene razlike polovna dobra i nova dobra

I sto se tice setupa mislim da nebi trebo prelazit preko 8ks jer nije to nista posebno

BlitzMan:
malo prerade i rijeseno

e da i ti sta mislis da ce ga neki rox preskocit varas se jebeno decko, kad su u igri 50ccm svi se nadrkavaju do neke granice nije to 70ccm klasa selak

frnta:

--- Citat: BlitzMan - 21 Ožujak, 2007, 16:24:59 ---malo prerade i rijeseno

e da i ti sta mislis da ce ga neki rox preskocit varas se jebeno decko, kad su u igri 50ccm svi se nadrkavaju do neke granice nije to 70ccm klasa selak

--- Kraj citata ---
mislim da je ovo tocno prosle godine kad je bila klasa 6.5ks  vecina ih je imala oko 4.5 konja

frnta:

--- Citat: roby44 - 21 Ožujak, 2007, 16:17:17 ---onda ok... ne znam koje su to trke.
al vidim kolko ljudi trose za to i nije ni priblizno ovim novcima.

--- Kraj citata ---
pa to ti je ona najslabija klasa R4 ona je daleko najjeftinija dosta vas misli kako je to ko klasa 70 no nije klas 70 je jako skupa znam par njih koji voze tu klasu i znam da oni ulazu u motor po 3000 eura

roby44:
ok ak je slabija.... ja sam mislio na 70cc race klasa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju