Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning za utrke SF2
frnta:
evo odlucio sam se da cu ic na utrke PH skutera u klasi 50
pa ovako hocu sredit motor za utrku a maksimalna snaga noze bit 6KW
pa me zanima sta je najbolje stavit na njega da ne prelazi tu snagu
Mr J:
--- Citat: frnta - 20 Ožujak, 2007, 18:42:33 ---evo odlucio sam se da cu ic na utrke PH skutera u klasi 50
pa ovako hocu sredit motor za utrku a maksimalna snaga noze bit 6KW
pa me zanima sta je najbolje stavit na njega da ne prelazi tu snagu
--- Kraj citata ---
kit, auspuh, multivar, dobre gume i dobro ustelati skuter (prijenos), olaksati ga maximalno...
frnta:
--- Citat: Mr J - 20 Ožujak, 2007, 18:45:08 ---daj mi pliz reci kako da ga olaksam e kit nesmijem stavljat jer je to klasa od 50ccm
kit, auspuh, multivar, dobre gume i dobro ustelati skuter (prijenos), olaksati ga maximalno...
--- Kraj citata ---
Mr J:
--- Citat: frnta - 20 Ožujak, 2007, 18:46:37 ---ajde mi pliz reci kako da ga olaksam sta da skinem
--- Kraj citata ---
sve sto mozes... :D
skini farove i obljepi duct tapeom, skini centralnu nogaru, rezervoar maknes od goriva i ulja i stavis si ispod sica od 2-3L onoliko koliko ti je dovoljno za utrku...
Stavi si drugi usis V sa minarellija jer je to kod peugoeta sranje...
ima raznih finti za stelanje skutera i olaksavanje... Uglavnom skida se sve sto ti ne treba :D ipak imaju i neki propisi da moraju biti plastike na njemu i sl...
frnta:
--- Citat: Mr J - 20 Ožujak, 2007, 18:52:10 ---
--- Citat: frnta - 20 Ožujak, 2007, 18:46:37 ---ajde mi pliz reci kako da ga olaksam sta da skinem
--- Kraj citata ---
sve sto mozes... :D
skini farove i obljepi duct tapeom, skini centralnu nogaru, rezervoar maknes od goriva i ulja i stavis si ispod sica od 2-3L onoliko koliko ti je dovoljno za utrku...
Stavi si drugi usis V sa minarellija jer je to kod peugoeta sranje...
ima raznih finti za stelanje skutera i olaksavanje... Uglavnom skida se sve sto ti ne treba :D ipak imaju i neki propisi da moraju biti plastike na njemu i sl...
--- Kraj citata ---
e koji auspuh bi mi bilo najbolje stavit ja sam mislio stavit leovinceRR a variomat od top preformanc s kojim dobim remen i mislio sam stavit fergazer 17.5
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju