Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning za utrke SF2
ivanm:
nekužim zakaj sf za trke, to jednostavno nebude prošlo.. težak je, ima loše držanje po zavojima, premekan ovjes, prednja ruka je slaba, mašina se teško tunira, uglavnom da i složiš nešto bil budeš zadnji..
usis od stage 6 za njega je oko 300 kn, mislio sam i ja to upiknut, al ne za sada..
frnta:
--- Citat: ivanm - 21 Ožujak, 2007, 08:08:54 ---nekužim zakaj sf za trke, to jednostavno nebude prošlo.. težak je, ima loše držanje po zavojima, premekan ovjes, prednja ruka je slaba, mašina se teško tunira, uglavnom da i složiš nešto bil budeš zadnji..
usis od stage 6 za njega je oko 300 kn, mislio sam i ja to upiknut, al ne za sada..
--- Kraj citata ---
a trenutno imam sf2 pa nemam sad dosta para da kupim drugi skuter i nabrijem ga a sad cu ga slozit pa cu vidjet kako ce ic jednom cu otic na neku stazu i probat protiv frenda da vidim jer ima kakva razlika
Punisher:
Slušaj (čitaj) (i unaprijed sorry na off) :
To ti nije igra - vidim da si baš zapeo za to - u redu, svatko ima svoje gušte.
Ali prvo di griješiš jest da želiš sve što prije napraviti i tu ćeš se najviše zeznut. Trebaš polagano prikupit sve moguće informacije pa vidjeti kako ćeš što napraviti i da li se uopće to isplati napraviti - a vidim da si prilično nestrpljiv a to neće najbolje završiti. Plus što bi nešto sredio a odmah postavljaš granice u lovi - tu se vidi da si (malo) neozbiljan.
A druga stvar je: vidiš da ti ljudi govore da ti skuter nije baš poseban za nabrijavanje - što ćeš sredit ga pošto-poto i to (najvjerojatnije) krivo i još jednom pasti i ode ti skuter u prošlost. I di ćeš onda - radi ludosti završit gore nego na početku.
Polakše malo... samo savjet :icon_thumright:
roby44:
pa ti da slozis skuter za trke, kosta ko jos 3 nova skutera. daj odustani, nije to za svakoga....
frnta:
--- Citat: Punisher - 21 Ožujak, 2007, 08:27:51 ---Slušaj (čitaj) (i unaprijed sorry na off) :
To ti nije igra - vidim da si baš zapeo za to - u redu, svatko ima svoje gušte.
Ali prvo di griješiš jest da želiš sve što prije napraviti i tu ćeš se najviše zeznut. Trebaš polagano prikupit sve moguće informacije pa vidjeti kako ćeš što napraviti i da li se uopće to isplati napraviti - a vidim da si prilično nestrpljiv a to neće najbolje završiti. Plus što bi nešto sredio a odmah postavljaš granice u lovi - tu se vidi da si (malo) neozbiljan.
A druga stvar je: vidiš da ti ljudi govore da ti skuter nije baš poseban za nabrijavanje - što ćeš sredit ga pošto-poto i to (najvjerojatnije) krivo i još jednom pasti i ode ti skuter u prošlost. I di ćeš onda - radi ludosti završit gore nego na početku.
Polakše malo... samo savjet :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
puno hvala na savijetu ja ne mislim stavljat nis na njega sljedecih mjesec dana samo me zanima vase misljenje a nisam postavljo neku granicu u lovi ali ne zelim bas da me sve skupa kosta prko 4000kn jer bi toliko mogo izdvojit a znam da moj skuter nije najbolji za utrke ali nemam drugi no jos cu vidjet mozda uspijem nabavit nekog zipa pa njega slozim ali mozda
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju