Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner,5.str.zadnjii post....Gdje se sta nalazi?elektronika!

<< < (11/15) > >>

dino_sk:

--- Citat: rolly - 24 Travanj, 2009, 15:12:14 ---Nemože 4.3 na multivar  sa kitom još...(bar ne na piaggio)..si otkrio što te zeza?

--- Kraj citata ---
ispravak netocnog navoda  :toothy12:
moze ic 4,3g zasto ne , sve zavisi od spuha  :drunken_smilie:

al u njegovom slucaju bi to bilo previse  :toothy10:

--- Citat: vanjossi - 23 Travanj, 2009, 23:09:43 ---jesi probao s lakšim rolinama, 4.3 grama, ja sam imao setup multivar 4.3, malossi sport 70, malossi replica auspuh, standardno kavčilo s žutim šušticama za piaggio(najtvrđe) i sad mjenjao sam centralne malossi plavi, polini plavi malossi zeleni mi je bio najbolji. ja bi na tvom mjestu probao staviti lakše roline, jer ima li on rupu pa kasnije opet podivlja?

--- Kraj citata ---
tebi su bile oke mozda te 4,3g jer si imao zeleni centralni koji je najmeksi

rolly:
Ma na piaggio takve gramaže se stavljaju jedino na midrace ili race,zato ne pričaj ako neznaš...na originalu se 4.3 na multivaru vrti nenormalno(u prazno) a kamoli još sa kitom?ne pričaj gluposti ako neznaš

vanjossi:

--- Citat: rolly - 24 Travanj, 2009, 15:12:14 ---Nemože 4.3 na multivar  sa kitom još...(bar ne na piaggio)..si otkrio što te zeza?

--- Kraj citata ---
ma šta nemože? svašta se piše..ne samo od 6 mogu  :toothy10: :toothy10:.. ako ga razrađuje bolje mu je da ima teže roline, al po meni ( jer ja sam isprobao na to na sličnom setupu 4,3 gr i zeleni malossi je super kombinacija)ali ipak razlika je u auspuhu a nemogu nać koji on sad ima?
i znaci isto naštiman prijenos roline 4,3 gr, zelena molossi šušta i šuštice žute, auspuh replica,na serijskom piaggio diesis, stavio neki dan skut se preporodio..

dino_sk:

--- Citat: rolly - 24 Travanj, 2009, 15:20:50 ---Ma na piaggio takve gramaže se stavljaju jedino na midrace ili race,zato ne pričaj ako neznaš...na originalu se 4.3 na multivaru vrti nenormalno(u prazno) a kamoli još sa kitom?ne pričaj gluposti ako neznaš

--- Kraj citata ---
sinko dragi sta da stavi roosta gore jel bi i tad te rolice bile prelagane  :icon_scratch: :laughing6: :laughing6:
kao sto sam vec rekao sve zavisi od spuha i moze ako oce stavit i 2g rolice ,njegov problem  :rock_:   :toothy11:

@vanjossi

ma pusti i rolly-a on je pokupio svu pamet svijeta ,  rolly  :hello: :hello:

rolly:
Već sam reko ti ne pričaj kad neznaš,pa nećeš na base kit stavit roosta,te tvoje hipotetske neke ideje ostavi za sebe a tu na forumu samo buniš ljude..jer neznaš i nisi nikad ni mašinu otvorio pa nemoj ni pričat nešto...ti biš stavio 4.3 pa stavi onda i probaj kako ti skut ide sa multivarom i  tom težinom(na 50ccm),osim toga da zelena šušta je najveće smeće koje sam vidio,mekša od originala takav skut nemože nikako bit naštelan...može svako stavit što ga volja al to ne znači da je skut naštelan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju