Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner,5.str.zadnjii post....Gdje se sta nalazi?elektronika!
Rossi:
???
Pupo:
--- Citat: Rossi - 22 Travanj, 2009, 12:38:19 ---a ispustio sam skroz staro skoro ...malo se zaj#bo..ali je fazon sto sad nece da povuce novo ulje..povuce ono nesto malo i to je to...nece da povuce ostatak....kad pumpam kocnciu tj kad ocu da povuce..jel zatvorim gore i posudicu i dole onu na celjusti ,onaj ko pipak...ili trebam nesto odvrnut od toga??..i jos nesto ...sta sluzi da kocnci otvrdne...meni je prosle god npr kad sam udario sa skuterom bila ok kocnica i bila je ok dok sam kuci onako u djelovima iso..ono pritisnes kocnciu ..zadnji kraj blokira i zanese se ...promijenio sam te stare plocice koje su bile istrosene i stavio Stage 6 nradnzaste nekakve...malo ih razradjivo u mjestu i ono na pocetku polako kocio...ali je fazon kad pritisnem kocnicu do kraja ..one rade kao ABS ...ne koce da blokira vec polako i postepeno :D do cega bi to moglo biti ??
--- Kraj citata ---
ako ti kocnica nemoze zablokirat znaci da imas zraka u sistemu. Koliko god tebi lijepo bilo što imas ABS kad tad ce ti se desit da ti kocnica propadne do kraja. Ako ti nece povuci ulje dok pumpaš sa ručicom, vjerojatno su ti dobile po ušima gumice u klipiću koji pimpa ulje. Ako on dobro radi najlakše ti je otpustiti onaj dolje pipak na čeljusgi i na njega nabiti tanku cjevčicu i podići drugi kraj do ručke. Sada lagano pumpaš ulje i dosipaš u posudicu skroz dok ti ulje i toj cjevčici koju si nabio dođe do ručke a da u cjevčici nema zraka. Tako ja radim jer sam tako najsigurniji da nemam zraka u sustavu. Na kraju samo zategneš pipak na čeljusti, doliješ ulja do mjerice i zatvoriš posudicu.
vanjossi:
jesi probao s lakšim rolinama, 4.3 grama, ja sam imao setup multivar 4.3, malossi sport 70, malossi replica auspuh, standardno kavčilo s žutim šušticama za piaggio(najtvrđe) i sad mjenjao sam centralne malossi plavi, polini plavi malossi zeleni mi je bio najbolji. ja bi na tvom mjestu probao staviti lakše roline, jer ima li on rupu pa kasnije opet podivlja?
Rossi:
--- Citat: vanjossi - 23 Travanj, 2009, 23:09:43 ---jesi probao s lakšim rolinama, 4.3 grama, ja sam imao setup multivar 4.3, malossi sport 70, malossi replica auspuh, standardno kavčilo s žutim šušticama za piaggio(najtvrđe) i sad mjenjao sam centralne malossi plavi, polini plavi malossi zeleni mi je bio najbolji. ja bi na tvom mjestu probao staviti lakše roline, jer ima li on rupu pa kasnije opet podivlja?
--- Kraj citata ---
brate ..neznam bas za 4.3 grama ...ja mislim da bi se vrtio na 13000rpm sa tim rolnama kroz ubrzanje ....bez multivara sam imo takve rolne i vrtio se 9500 tako nesto jos zx gore.....nisam ga probo do kraja jer jos ono razradjujem ....ali kad sam bio npr na 60 i dam gas..do 70 mmi nabire full sporo ...reko bi ko serijala cista...
rolly:
Nemože 4.3 na multivar sa kitom još...(bar ne na piaggio)..si otkrio što te zeza?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju