Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner,5.str.zadnjii post....Gdje se sta nalazi?elektronika!
vanjossi:
--- Citat: rolly - 24 Travanj, 2009, 15:20:50 ---Ma na piaggio takve gramaže se stavljaju jedino na midrace ili race,zato ne pričaj ako neznaš...na originalu se 4.3 na multivaru vrti nenormalno(u prazno) a kamoli još sa kitom?ne pričaj gluposti ako neznaš
--- Kraj citata ---
G-(N/N1) ta zagrada na kvadrat=dobijes gramažu jednog valjčića
G ti je gramaža koja ti je sad na motoru
N ti je broj okretaja na serijskom skuteru
N1 ti je broj okretaja koja se želi dobtiti
jel netko probao ovako izračunat gramazu
dino_sk:
--- Citat: rolly - 24 Travanj, 2009, 15:30:28 ---Već sam reko ti ne pričaj kad neznaš,pa nećeš na base kit stavit roosta,te tvoje hipotetske neke ideje ostavi za sebe a tu na forumu samo buniš ljude..jer neznaš i nisi nikad ni mašinu otvorio pa nemoj ni pričat nešto...ti biš stavio 4.3 pa stavi onda i probaj kako ti skut ide sa multivarom i tom težinom(na 50ccm),osim toga da zelena šušta je najveće smeće koje sam vidio,mekša od originala takav skut nemože nikako bit naštelan...može svako stavit što ga volja al to ne znači da je skut naštelan
--- Kraj citata ---
zar ovo donekle nije isto :drunken_smilie:
zelena šusta i 4,3g rolice i npr. serijska koja je tvrđa i 6g
a po tvom je skuter nastalan s ovom serijskom i 6g al ne i s zelenom i 4,3 ::)
vanjossi:
--- Citat: rolly - 24 Travanj, 2009, 15:30:28 ---Već sam reko ti ne pričaj kad neznaš,pa nećeš na base kit stavit roosta,te tvoje hipotetske neke ideje ostavi za sebe a tu na forumu samo buniš ljude..jer neznaš i nisi nikad ni mašinu otvorio pa nemoj ni pričat nešto...ti biš stavio 4.3 pa stavi onda i probaj kako ti skut ide sa multivarom i tom težinom(na 50ccm),osim toga da zelena šušta je najveće smeće koje sam vidio,mekša od originala takav skut nemože nikako bit naštelan...može svako stavit što ga volja al to ne znači da je skut naštelan
--- Kraj citata ---
evo snimam filimic da dokazem i razmontiram ti kvačilo i variomat da vidis sta je ustimano..ovaj jedino nema multivar ima original variomat.. samo ti znas ustimat skut, daj ne baljezgaj isprobo sam masu toga i znam šta pričam..
rolly:
--- Citat: vanjossi - 24 Travanj, 2009, 15:38:33 ---evo snimam filimic da dokazem i razmontiram ti kvačilo i variomat da vidis sta je ustimano..ovaj jedino nema multivar ima original variomat.. samo ti znas ustimat skut, daj ne baljezgaj isprobo sam masu toga i znam šta pričam..
--- Kraj citata ---
ima original variomat i 4.3 rolice?to je sasvim druga priča u odnosu na malossi vario i 4.3 rolice
vanjossi:
da razjasnimo: koji setpup ima on sad trenutno?
"na koliko bi sa sa sport 70,yasuni r,S6 hpc...multivar,kevlar ,delta,rolne 6.1 ..opruge na delti crvene najmeksi polozaj...na koliko bi se trebo vrtit takava masina ?? kod mene kad sam probavo bezze jednom dao gas kroz ubrzanje nekih 10300-10400 rpm...nesto mi to previse"
jel to ovaj?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju