Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner,5.str.zadnjii post....Gdje se sta nalazi?elektronika!
Rossi:
--- Citat: Brla - 21 Travanj, 2009, 23:25:02 ---nije puno.... ako nema rupa ni ništ ostavi tak kak je.... a u krajnjoj bi trebo nešto malo smanjit okretaje....
--- Kraj citata ---
eh to je fazon...sto mi ima veliku rupu.izmedju 60 pa do krajnje....npr kad startamo ja i frend on sa sport 70 i rr....ja na startu sa 70% gasa ostavim ga sve do tih 60km/h...onda on ode..a kod mene polako nabire dalje....djabe sto sam dao full gas....kako rijesit tu rupu...jlubicasta je centralna,neznam jedno da probam sa plavom malossi....
giannelli:
--- Citat: Rossi - 21 Travanj, 2009, 20:42:54 ---ja neznam...nikad nisam sipo i pitam 2 ,3 frenda...kaze samo ide destilovana..malo mi nije logicno..jer na aku pise ako se oni cepici otvore dok motor radi moze dodji do eksplozije i do isticana kiseline ..tj ode po licu i slicno...ali mene ovi konji ubjedjuju da ide samo destilovana....mislim ko je lud tu ?? sta ide u takav aku ??
--- Kraj citata ---
istina, ja sam zabrijo krivo. :laughing7:
al isto tako znam da sam kupovao mali kanister s kiselinom za akumulatore, i kad god je nestalo u aku, ja sam to dolio. (dvaput :icon_biggrin:)
dino_sk:
--- Citat: Rossi - 22 Travanj, 2009, 12:40:27 ---eh to je fazon...sto mi ima veliku rupu.izmedju 60 pa do krajnje....npr kad startamo ja i frend on sa sport 70 i rr....ja na startu sa 70% gasa ostavim ga sve do tih 60km/h...onda on ode..a kod mene polako nabire dalje....djabe sto sam dao full gas....kako rijesit tu rupu...jlubicasta je centralna,neznam jedno da probam sa plavom malossi....
--- Kraj citata ---
zas nisi probao s bijelim centralnim ili serijskim pa da vidis kak ce bit ?
koje rolice imas trenutno ??
Rossi:
--- Citat: dino_sk - 22 Travanj, 2009, 14:42:54 ---zas nisi probao s bijelim centralnim ili serijskim pa da vidis kak ce bit ?
koje rolice imas trenutno ??
--- Kraj citata ---
imam 6.1 i centralni je ljubicasti..a alfa kad je mjerio ljubicasti je tu negdje sa serijskim....tj piaggio serijski je najtvrdji a 1-2% meksi od njega je plavi malossi.......ajmo ljudi kako rijesit rupu u ubraznju izmedju 60 pa do krajnje..nije to sad mala rupa...ogromna je ...motor isto koda mi se vrti u prazno ...
evo par mojih problema :
1. Rupa u ubrzanju od 60 pa nadalje...??kako rijesti??multiva+6.1rolne,kevlar,delta,ljubicasti centralni malossi....
2.Trokira kad npr kad dam gas 30% dodje do npr 60 i drzim tih 30% gasa ubi od trokiranja ...dam gas vise on ne trokira i normala sve ...evo sound clipovi kako to zvuci : http://www.speedyshare.com/732363435.html ....sta da radim po tom pitanj??
3.Posto sam ja stimo da ulja vise dobija...evo na prvoj slici sam obiljezio gdje serijski dodje ona crtica i kako sam je ja nastimo da stoji kad je motor na leru...a druga slika je kad je full gas gdje se nalazi crtica ...jel ovako ok ko na slikama ??? http://img23.imageshack.us/gal.php?g=22042009887.jpg
Rossi:
:help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju