Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner,5.str.zadnjii post....Gdje se sta nalazi?elektronika!

<< < (8/15) > >>

Mr J:
daj ti provjeri osigurace na skuteru... Izmjeri napon na akumulatoru pa onda vidi je li se uopce isplati puniti...
Kolika ti je ler diza?
Nevalja niti previse ulja u masini jer se onda stvara trenje u ulju, ulje ti ne izgara potpuno, napravis samo sranje...

gumy:
kada si mjenjo ulje, jesi staro skroz ispustio pa tek onda ulio novo ili? jer ti je onda zraka povukao i moraš malo više ulja provest kroz sistem...

3alfa3:

--- Citat: Rossi - 21 Travanj, 2009, 23:10:10 ---na koliko rpm bi se trebo vrtit moj skut...s6 hpc,sport 70,yasuni,serijski usis polini lamelice,multivar +6.1,delta +crveni federcici najmeksi polozaj..kevlar....koliko bi trebo da se vrti u krajnjoj otprilike i kroz ubrzanje koliko...meni se kroz ubrzanje vrti oko 10300..nesto mi to puno...

--- Kraj citata ---

tako nekako

Rossi:

--- Citat: Mr J - 21 Travanj, 2009, 23:25:10 ---daj ti provjeri osigurace na skuteru... Izmjeri napon na akumulatoru pa onda vidi je li se uopce isplati puniti...
Kolika ti je ler diza?
Nevalja niti previse ulja u masini jer se onda stvara trenje u ulju, ulje ti ne izgara potpuno, napravis samo sranje...

--- Kraj citata ---
osiguraci su ok..pregledo sam ih...danas cu izmjerit napon na aku ...a ler dizna mi je serijska jbg nisam ni gledo koja je pitat cu slowridera on ima isti karb pa valjda zna..da je ponovo svoj ne skidam...

Rossi:

--- Citat: gumy - 22 Travanj, 2009, 00:24:02 ---kada si mjenjo ulje, jesi staro skroz ispustio pa tek onda ulio novo ili? jer ti je onda zraka povukao i moraš malo više ulja provest kroz sistem...

--- Kraj citata ---
a ispustio sam skroz staro skoro ...malo se zaj#bo..ali je fazon sto sad nece da povuce novo ulje..povuce ono nesto malo i to je to...nece da povuce ostatak....kad pumpam kocnciu tj kad ocu da povuce..jel zatvorim gore i posudicu i dole onu na celjusti ,onaj ko pipak...ili trebam nesto odvrnut od toga??..i jos nesto ...sta sluzi da kocnci otvrdne...meni je prosle god npr kad sam udario sa skuterom bila ok kocnica i bila je ok dok sam kuci onako u djelovima iso..ono pritisnes kocnciu ..zadnji kraj blokira i zanese se ...promijenio sam te stare plocice koje su bile istrosene i stavio Stage 6 nradnzaste nekakve...malo ih razradjivo u mjestu i ono na pocetku polako kocio...ali je fazon kad pritisnem kocnicu do kraja ..one rade kao ABS ...ne koce da blokira vec polako i postepeno :D do cega bi to moglo biti ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju