Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner,5.str.zadnjii post....Gdje se sta nalazi?elektronika!

<< < (7/15) > >>

Rossi:

--- Citat: gianelli - 21 Travanj, 2009, 20:35:40 ---ja nikad nisam cuo da se sipa destiliranu u aku, mozda sam malo zaostao po tom pitanju.  :toothy12:

ja obicno uvijek sipam onu kiselinu za akumulatore, ne znam kako se zove ali trebala bi bit u svakoj pordavnici autodijelova.

--- Kraj citata ---
ja neznam...nikad nisam sipo i pitam 2 ,3 frenda...kaze samo ide destilovana..malo mi nije logicno..jer na aku pise ako se oni cepici otvore dok motor radi moze dodji do eksplozije i do isticana kiseline ..tj ode po licu i slicno...ali mene ovi konji ubjedjuju da ide samo destilovana....mislim ko je lud tu ?? sta ide u takav aku ??

andy:
Pa destilirana ide u akumulatore.. Kiselina je već unutra i nataložena na dnu.. :icon_thumright:

Disko Nindža:
Stvar ti je u tome da ti voda iz akumulatora hlapi a kiselina ne. I onda ako ti padne voda ispod razine onda ta kiselina se nataloži u ploče akumulatora i oštećuje akumulator, pa treba provijeriti sa vremena na vrijeme tu razinu destilirane vode u akumulatoru i dolijati ako treba.

Rossi:
na koliko rpm bi se trebo vrtit moj skut...s6 hpc,sport 70,yasuni,serijski usis polini lamelice,multivar +6.1,delta +crveni federcici najmeksi polozaj..kevlar....koliko bi trebo da se vrti u krajnjoj otprilike i kroz ubrzanje koliko...meni se kroz ubrzanje vrti oko 10300..nesto mi to puno...

Brla:
nije puno.... ako nema rupa ni ništ ostavi tak kak je.... a u krajnjoj bi trebo nešto malo smanjit okretaje....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju