Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner,5.str.zadnjii post....Gdje se sta nalazi?elektronika!
Rossi:
--- Citat: SlowRider - 21 Travanj, 2009, 19:55:56 ---Znaci svijecica nije mokra? Probaj sa manjom diznom kada trokira.
--- Kraj citata ---
nije mokra ali kako god karb ja nastimo ona je crna onako ...moram probat sa manjom diznom obavezno...
SlowRider:
--- Citat: Rossi - 21 Travanj, 2009, 20:12:32 ---nije mokra ali kako god karb ja nastimo ona je crna onako ...moram probat sa manjom diznom obavezno...
--- Kraj citata ---
sliku nemas?
Smanji diznu svakako.
Rossi:
--- Citat: SlowRider - 21 Travanj, 2009, 20:14:14 ---sliku nemas?
Smanji diznu svakako.
--- Kraj citata ---
nemam jbg...nego sta ti mislis da uzmem obicnu svjecicu NGK br9es ona obicna i da na njoj nastimam lijepo koju diznu i karb lijepo i da onda tek stavim iridumku ....jer dok ja to sve ustelam ova iridumka ce otic ....ocito je pre osjetljvia na pre bogate smjese i ulje islicno...ili da ostavim iridum pa da na njoj stelam ??
SlowRider:
--- Citat: Rossi - 21 Travanj, 2009, 20:15:43 ---nemam jbg...nego sta ti mislis da uzmem obicnu svjecicu NGK br9es ona obicna i da na njoj nastimam lijepo koju diznu i karb lijepo i da onda tek stavim iridumku ....jer dok ja to sve ustelam ova iridumka ce otic ....ocito je pre osjetljvia na pre bogate smjese i ulje islicno...ili da ostavim iridum pa da na njoj stelam ??
--- Kraj citata ---
inace se prvo stavlja obicna svijecica.
giannelli:
ja nikad nisam cuo da se sipa destiliranu u aku, mozda sam malo zaostao po tom pitanju. :toothy12:
ja obicno uvijek sipam onu kiselinu za akumulatore, ne znam kako se zove ali trebala bi bit u svakoj pordavnici autodijelova.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju