Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner,5.str.zadnjii post....Gdje se sta nalazi?elektronika!

<< < (5/15) > >>

dino gp1:
Meni je skuter radio na leru i kada bi dao gas se zagasio... od kada sam promjenio svjecicu normalo radi :dancee:

Rossi:
imam pitanj jedno...na koliko bi sa sa sport 70,yasuni r,S6 hpc...multivar,kevlar ,delta,rolne 6.1 ..opruge na delti crvene najmeksi polozaj...na koliko bi se trebo vrtit takava masina ?? kod mene kad sam probavo bezze jednom dao gas kroz ubrzanje nekih 10300-10400 rpm...nesto mi to previse....stim da je to do 70 km/h dalje nisam iso....

dino_sk:
pusti ti sad okretaje, jesi upalio ?? :sad1:

Rossi:
evo upalio ga malo prije...skino staru svjecicu ...probo sa onom starom od prije NGK Br9es i radi motor ok ..vozo se pola sata sve ok...ajde sacekam da se ohladi malo ...ocistim onu iridum ..nastimam zazor na 0.50..stavim je i zagrijem motor vozam se pola sata radi sad i snjom sve super.....neznam lud sam..uglavnom radi i pali motor sve ok...ali mi se desavaju drugi problemi...akumlator mi je crko izgleda skroz...okrenem kontakt ono ni da se display upali...spojim od auta aku i upalim...mali i dalje prikopcan...motor radi jedno minut ...ali pocne onda svjetlit od ulja lampica i nestane sve sa diaplaya i obratji ostanu gdje su zadni put bili npr na 3000 tu i stoje...motor mozes vozit..i sve..ima svjetla sve...sad jel ne puni aku tj ne radi punjenje ili je aku crko....a sigurno je aku jer kad mi je motor stojo 3-4 mjeseca onako aku je bio istekan i kad sam ga spojio nikakvog zivota..malo ga stavio na motor i napunio se tek toliko...falilo mu vode unutra i ja dodam malo destilovane do normalnog lvl i eto napunio se tek toliko da motor moze jednom upalit...i prekuce ga ispraznio verglajuci do kraja danas nikakvog zivota..vise se ni napunit ne moze....pitanje cim se puni aku standardni gilerin ??? samo destilovanom ili i kiselina kakva treba ???i jos jedna stvar...gledam ulje u kocnicama nikad mjenjano ma ono je nesto prljavo crno i adje reko da zamjenim ..vidim kod buraza u autu ima pola litre selenia dot 4 break fluid ....syntetica...ajde reko da zamjenim i skino sam aj casicu onu tj poklopac...i odvrno dole na celjusti ima ko ona gumen kapica skine se i odvrne saraf isto kao na glavi motora piaggio kad se odzracuje i pumpam ja kocnciu da izbaci staro ulje i ostalo je malo i ajde uspem ja ovog novog do pola casice i pumpam ja pumpam ...ode ono staro ulje i povuce novo ...ali nece da otvrdne kocnica ..pokusao sam i zavrnut sve pa onda ali nikako da otvrdne ....imam osjecaj da ona pumpica slabo pumpa ...mozel neko objasnit kako tacno se zamjenjuje ulje u kocnici da vidim jeam li gdje pogrijesio...hvala ...

SlowRider:
Znaci svijecica nije mokra? Probaj sa manjom diznom kada trokira.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju