Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner,5.str.zadnjii post....Gdje se sta nalazi?elektronika!

<< < (4/15) > >>

stark1:
promjeni ti svjecicu...desilo se meni isto tako..polako vozim sve super...povecam gas...trza...kao da goriva nestane.promjenio svjecku radi kao sat

dino_sk:
tak je i meni bilo na proslom skuteru , koju god ja svjecicu stavio krepala je redovito nakon 3min rada , sve dok nisam super bosnu stavio  :icon_biggrin:

jel imas svjecicu od serijale onu probaj s njom , al inace se uvijek za sve simptome na 2T masinama prvo svjecica mjenja pa sve ostalo

Drnda:
ako ne bude svjecka ni karb, pogledaj lamelice jer je moguce da nisu pravilino postavljene ili da ne dihtaju ok...

Rossi:

--- Citat: Drnda-1 - 20 Travanj, 2009, 20:24:53 ---ako ne bude svjecka ni karb, pogledaj lamelice jer je moguce da nisu pravilino postavljene ili da ne dihtaju ok...

--- Kraj citata ---
lamelice kad sam ih postavljo su mi ok izgledalo..gledo sam ..zatvaraju skroz onaj usis..tj okrenem ga i gledam prema svjetlosti..ne vidi se svjetlost..znaci da dobro zatvaraju..a kad puhnes trubi u usis trubi...sad jedino ako se nisu razletilite...sutra cu ja to sve da pregledam lijepo..krenuvsi od svjecice...

ive_91:
iridumka krepa od ulja.. skutrio sam nekoliko tako  :toothy3:
prva je bila na runneru serijala slozena na novo uspano iridium zapalim radi na leru dimi ko kuga..
ostavio da radi na leru ok
das gas samo krepava skut
i na kraju je krepala

onda sam vozio na bosni (znam da je kratak navoj) i da bi nakon par km kupio obicnu i s njom se nastavio vozit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju