Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner,5.str.zadnjii post....Gdje se sta nalazi?elektronika!
Hinjavac:
Aj ipat dhorvata šta misli o iridiumu a šta o superbosni :)
Rossi:
--- Citat: rolly - 20 Travanj, 2009, 17:42:26 ---Neće da više upali uopće?kurbla normalno i sve?pa promijeni karb posudi od nekog da vidiš dal je do toga...svjećica nije jer to je jako dobra svjećica nije do nje..
--- Kraj citata ---
juce eto nije htio upalit kad sam ponovo sve rastavio i sastavio ..mislim na airbox,karb...verglo dok aku se nije ispraznio i nije upalio....sutra cu sve probat...mada je i karb nov ...ali probat cemo sve....pa javim sta je i kako bilo....
Aleks:
Ako si ga toliko verglao, isprazni benzu is čašice karba, i onda probaj upalit.
Tako meni jednom nije htio, prvo zaboravio stavit lulicu na svjecicu kad sam nesto bezveze šarafio, i kurblam ko konj i neće. Onda sam stavio lulicu, i opet nije htio, dok mu nisam ispraznio čašicu. :confused5:
gumy:
iridium ne voli ulje, a kolko vidim pojačo si mješavinu na uljnoj i još si sipo u rezervar...
Rossi:
vjerovatno je do svjecice nesto ..ili do usisa. .kako je reko gumy iridum ne volji ulje ..i znao sam aj to prije mi je reko neko isto da dok razradjujem motor koristim obicnu..sutra cu otic kupit novu svjecicu pa prvo snjom probat...ako nije onda idemo karb rastavit ocistit da vidim jel tu sve ok...pa cemo tako polako sve dok ne bude uredu :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju