Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner,5.str.zadnjii post....Gdje se sta nalazi?elektronika!
Hinjavac:
kao što je brla rekao lako moguće plovak, ali prije sve rastavi karb u komade i ostavi nek se safta u benzinu preko noći da se totalno sve iz njega ispere. I sve dizne koje imas ostavi sa njim da mozes kasnje lakse probat. Nevjerujem da ga jebe svjecica jer koliko sam procitao gore na pocetku je motor isao normalno dok nije promijenio diznu.(dok je mjenjao diznu mozda je zaprljao karb)
Rossi:
a svjecica valjda radi ok...probo sam onako baca mi ok iskru....svjecica je NGK BR9EIX ..ne vjrujem da bi iridumka otisla poslije 50 Km...mada nikad se nezna ...sutra kad ufatim vremena cu snimit filimic kako motor radi i sve ..tj ako ga uspijem upalit..juce mi je potrosio aku cijeli nije htio upalit...plovak sam gledo na karbu i zatvara mi ..kad npr pusem u onaj dio gdje ide crijevo od goriva ..ne prolazi nista..malo podignes plovak ide zrak..pustis ga on zatvori ok..sad jedino drugo sta ako nisam zezno...ali nisam nista diro ..samo diznu zamjenio :S ...semeringe sam gledo i ok mi se cine ..ne vidim i jedan da pusta .......sad mi nesto pade na pamet akd sam procito ovo sto neko rece dan ije do svjecice..i sjecam se kad je bio serijala kad mi je svjecica probila jednom ok je radio na malim brzinama ali cim dam gas isto se ovako desavalo....hmmm...sutra cu prvo probat ovo sve sto je moguce da su uzroci pa ako nije nista...onda cu filimic snimit jedan...pa ako ko mogne po snimku skontat sta je ...super ako ne ...ide masina opet na sto u rastavljanje :sad1:
rolly:
Neće da više upali uopće?kurbla normalno i sve?pa promijeni karb posudi od nekog da vidiš dal je do toga...svjećica nije jer to je jako dobra svjećica nije do nje..
Hinjavac:
Imam neki osjećaj da će sada netko sa foruma dobacit samo
Iridium - Super Bosna
0 - 1
Ne mora ni iridium uvijek biti dobar
rolly:
Pa izvadiš svjećicu i vidiš dal je u banani il ne? daj ajde super bosna je od ngk iridium svjetlosnim godinama daleko
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju