Tehnički kutak > Tuning skutera
Cudan zvuk luna
luna500rr:
dobra je luna, samo projeni auspuh i rolne i pici ko veliki :icon_biggrin:
robert je samo mjenjao rolne na 8000 i presao sveskupa 13000 prije stavljanja kita i motor je bio u bezprjekornom stanju
to cviljenje ti nije od zvona, ono odradi svoje nakon 10-15km/h na luni, poslje ti se moze cuti samo remen ili neki lezaj
moja luna ima tek 3500 a ima vec 2god, nevozim je jer imam i drukcijeg prjevoza, jedino sto sam mjenjao je svjecica, nova me dosla 10kn :laughing7:
PROOF:
--- Citat: luna500rr - 19 Travanj, 2009, 13:27:27 ---dobra je luna, samo projeni auspuh i rolne i pici ko veliki :icon_biggrin:
robert je samo mjenjao rolne na 8000 i presao sveskupa 13000 prije stavljanja kita i motor je bio u bezprjekornom stanju
to cviljenje ti nije od zvona, ono odradi svoje nakon 10-15km/h na luni, poslje ti se moze cuti samo remen ili neki lezaj
moja luna ima tek 3500 a ima vec 2god, nevozim je jer imam i drukcijeg prjevoza, jedino sto sam mjenjao je svjecica, nova me dosla 10kn :laughing7:
--- Kraj citata ---
robi ima minarelli masinu gore...
zvone17:
Cemu sluze te rolne i koliko kostaju nove? Koji su potrosni djelovi vjerovatno remeni lezajevi svjecice...
Oprostite na ovakvim osnovnim pitanjima. Trudim se nauciti sto vise.
giannelli:
rolne iliti valjcici, oni imaju svoju gramazu, ide ih 6 u variomat, kad ti das gasa, povecaju se okretaji, koji preko radilice idu na variomat, i valjcici u variomatu se pocnu penjat radi centrifugalne sile, tu se pocne i remen penjat, i onda kuplung uhvati zvono i kreces. :laughing7:
potrosni materijal, valjcici, klizaci, remen, svjecica, nakon dosta km dodu i karike na red, pa se potrose pakne na kuplungu, lezajeve radilici mjenjas obavezno kad stavljas kit, jos pogotovo na kinezima.
zvone17:
Kad bi ja npr. stavio kit 70 kubika auspuh i jos neke sitnice koje su potrebne skuter bi isao dosta brzo. Sta onda sa tehnickim kako to rjesit? Kad bi mu vratio blokadu opet bi isao vise od 50 km/h. Kako vi to rjesavate, jel podmitite covika na tehnickom ili kako?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju