Tehnički kutak > Tuning skutera

Cudan zvuk luna

<< < (28/28)

luna500rr:

--- Citat: zvone17 - 10 Svibanj, 2009, 12:02:22 ---Znam da je tolerancija 10% i to naaci da bi moga ic 60 al ako me vidi da idem toliko moze me odvest na tehnicki i gotov sam onda.

--- Kraj citata ---

50kmh / 100% * 10% = 0,5kmh * 10% = 5km, dakle tolerancija 10% na 50 km/h ti je 5 km/h, a ni oni nisu 100% sigurni koliko ides :laughing7:
Nevjerujem da ce te ijedan murjak u Im uputiti na tehnicki, osim ako te uhvati u blizini, a inace se izvuces na foru nemam bas dosta goriva i das mu djir. Onda ukljucis skrivenu el. blokadu i kad se murjak razuvjeri da si cist pusti te ca  :hello:
''slowrider'' sa foruma ti pravi te blokade na prekidac sa smjesnom cjenom i uputama za ugradnju detaljnijim od onih uputa iz kinder-jaja :hello:

animatrix:
frenda i mene sinoc zaustavio policajac na motoru dok smo 70 prasili po gradu... i vidi baotijana s crnom maskom, bez retrovizora, poceo mu nabrajati propuste na motoru i prijetio izvanrednim tehnickim, i ode :icon_biggrin: brzinu nije ni spominjao ;D

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: animatrix - 11 Svibanj, 2009, 10:01:39 ---frenda i mene sinoc zaustavio policajac na motoru dok smo 70 prasili po gradu... i vidi baotijana s crnom maskom, bez retrovizora, poceo mu nabrajati propuste na motoru i prijetio izvanrednim tehnickim, i ode :icon_biggrin: brzinu nije ni spominjao ;D

--- Kraj citata ---

Cek nikad nisam saznao do kraja jel legalno vozit bez retrovizora ili barem jednog?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju