Tehnički kutak > Tuning skutera
Cudan zvuk luna
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: zvone17 - 19 Travanj, 2009, 17:02:56 ---Kad bi ja npr. stavio kit 70 kubika auspuh i jos neke sitnice koje su potrebne skuter bi isao dosta brzo. Sta onda sa tehnickim kako to rjesit? Kad bi mu vratio blokadu opet bi isao vise od 50 km/h. Kako vi to rjesavate, jel podmitite covika na tehnickom ili kako?
--- Kraj citata ---
Vec su milion puta rekli elektronicka blokada,ja na tehnickom mogu proc i da mi ide 120 kad mi stari zna sve tamo,al me frka sad radi policije jer su i oni poceli mjerit brzinu kolko sam cuo,tak da cu i ja vjerovatno probat nabacit el.blokadu
giannelli:
--- Citat: zvone17 - 19 Travanj, 2009, 17:02:56 ---Kad bi ja npr. stavio kit 70 kubika auspuh i jos neke sitnice koje su potrebne skuter bi isao dosta brzo. Sta onda sa tehnickim kako to rjesit? Kad bi mu vratio blokadu opet bi isao vise od 50 km/h. Kako vi to rjesavate, jel podmitite covika na tehnickom ili kako?
--- Kraj citata ---
uz kit i auspuh, bi dobro isao vaiomat, i veci karburator.
to je odprilike ako novo uzimas sve 4000kn.
naravno moras jos valjcice, oprugice i centralni feder uzet.
plus dizne za stelovanje karburatora, to ti moze sve covjek u servisu stavit i nastelat, bar u nas u dbk to rade, nije svijetski ustelan, ali radi kako treba.
za tehnicki nebi znao, kupio nov skuter prosle godine, i na prvom tehnickom je imao blokade, na drugom sam samo morao papire odnijet, a treceg nece bit jer cu ga prodat. :toothy12:
luna500rr:
--- Citat: PROOF - 19 Travanj, 2009, 14:08:31 ---robi ima minarelli masinu gore...
--- Kraj citata ---
ima sada, ali je sa starom luninom masinom presao 13000km i rekao da bi mogao jos toliko bez problema, a redovno je vozio full gas
Sto se desi ako ostanu orginal lezaji na luninoj radilici kada se stavi base kit i auspuh
giannelli:
predpostavljam da ce se razletit, ne znam koju su lezajevi u luni serijski, ali sumnjam da su skf ili koyo. :laughing7:
kad piaggio nemoze stavit postene lezajeve u serijsku masinu, mogu mislit sta se kod kineza desava.
luna500rr:
moraju li se specijalni lezaji kupovati, ili mogu oni obicni, kao sto se stavljaju u elektro-motore, kuglicni lezajevi, zatvoreni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju