Tehnički kutak > Tuning skutera

Cudan zvuk luna

<< < (4/28) > >>

luna500rr:
luna ima elektro cok, kad se ugrije padnu joj okretaji, ali dovoljno je 10-20 ili manje sekundi na ler gasu da se penta zagrije, ako nije zagrijana, zatrokirat ce ti kada podjes

zvone17:

--- Citat: gianelli - 18 Travanj, 2009, 18:27:40 ---to paljenje ujutro treba svaki put, ne radis to bzvz nego da se masina zagrije na radnu temperaturu, trebao bi to svaki put kad se ohladi masina, nije bitno jutro, popodne, noc...

to cvilenje moze bit remen, dal se to dogada kad je hladan ili topal? ili cijelo vrijeme?

paljenje guma nevalja za skuter, mozes ostetit zvono i kuplung, ne govorim ti da ne smijes to radit, i ja to radim, svi to rade, ali budi svjestan da ne valja pretjerivat. :P
[/quo

Cemu sluzi to zvono. Mislim za paljenje guma ono malo na travi stat na nogama ne stiskat prvu kocnicu i nabit gasa da malo slajfa. Znaci stetno je.
Evo da pitam:
Mozda sam se za**** kupnjom lune , al nije bilo novca za neki bolji motor. Pitam koliko mogu prijeci te lune dok ne crknu. Planiram kad prođe garancija ugradit kit i stavit austuh.
--- Kraj citata ---

zvone17:
Cemu sluzi to zvono. Mislim za paljenje guma ono malo na travi stat na nogama ne stiskat prvu kocnicu i nabit gasa da malo slajfa. Znaci stetno je.
Evo da pitam:
Mozda sam se za**** kupnjom lune , al nije bilo novca za neki bolji motor. Pitam koliko mogu prijeci te lune dok ne crknu. Planiram kad prođe garancija ugradit kit i stavit austuh.

martin1111:
Moja luna ima 7500 km stara je godinu dana teram ju ko vrag svoju mater još ide normalno do sad mi se jednom zaštopao karb i puknuo kabel od svječice sve složio sam i vozi dalje.

giannelli:

--- Citat: zvone17 - 19 Travanj, 2009, 10:35:03 ---Cemu sluzi to zvono. Mislim za paljenje guma ono malo na travi stat na nogama ne stiskat prvu kocnicu i nabit gasa da malo slajfa. Znaci stetno je.
Evo da pitam:

--- Kraj citata ---
kuplung kod skutera na odredenim okretajima hvata to zvono, koje prenosi okretaje na tocak, tj preko primara i sekundara bla bla. ugl ovak to izgleda.

http://img210.imageshack.us/img210/4458/wingbellhv3.jpg
http://img462.imageshack.us/img462/27/wingbell4kd.jpg

ovako to izgleda ispod dekla. stetno je jer moze doc do deformacije zvona, i onda bude treslo i kvacilo bude proklizavalo itd itd..

mozes s njom prec koliko hoces ako je budes odrzavao i redovno mjenjao potrosne djelove.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju