Tehnički kutak > Tuning skutera

Cudan zvuk luna

<< < (3/28) > >>

zvone17:
Nisam siguran jel se događa cijelo vrijeme. Sad cu je malo zagrijat i provozat pa cu vam rec kakvo je stanje. Koliko bi odprilike minuta trebalo zagrijavati motor? Sto se desava ako se ne zagrije.

Chupsy:

--- Citat: zvone17 - 18 Travanj, 2009, 18:50:49 ---Nisam siguran jel se događa cijelo vrijeme. Sad cu je malo zagrijat i provozat pa cu vam rec kakvo je stanje. Koliko bi odprilike minuta trebalo zagrijavati motor? Sto se desava ako se ne zagrije.

--- Kraj citata ---
trebalo bi ga ostavit da radi u leru onoliko vremena koliko ti treba da zakopčaš jaknu i obučeš kacigu i rukavice potom lagano krenut u vožnju

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: gianelli - 18 Travanj, 2009, 18:27:40 ---to paljenje ujutro treba svaki put, ne radis to bzvz nego da se masina zagrije na radnu temperaturu, trebao bi to svaki put kad se ohladi masina, nije bitno jutro, popodne, noc...

--- Kraj citata ---

Isto tako kada se pali ujutro,pogotovo ako je hladnije,palim ga na kurblu,ne zato jer nece na gumb nego da mi duze traje baterija...

zvone17:
Znaci bolje ga je palit na kurbulu. Ne kazem svaki put al onako ponekad nije lose?

Kemo_nrg:
znas kako ja znam da se ugriajo motor, upalim ga radi koji minut pipen aupsuh a on vreo, i onda krecem  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju