Tehnički kutak > Tuning skutera

Cudan zvuk luna

<< < (2/28) > >>

zvone17:
Ne nisu se promjenile cak su i bolje jer sam nalio prije neko gorivo za koje su mi poslje rekli da oni mjesaju vodu sa gorivom itd... Valjda zato i vise malo dimi. Sad sam nalijo gorivo na ini i dobro ide samo ima cudan zvuk kod dekla. I prije je to bilo pa ne znam do cega je to.

zvone17:
e da i vozim lunu 50 vision 2

luna500rr:
digni je na nogare i zavrti tocak, moze sve biti da ti dobos cvili, moze ti cviliti i remen ili neki lezaj, najvjerovatnije dekla prjenosa. Lezaj se nalazi tocno ispod slova luna na deklu

zvone17:
Evo taman sam malo gleda kad je dignem na nogaru i zavrtim tocak ne cvili a kad dam gas i pocnee ic pocne cvilit. U pon je gonim na servis da prominu ulje i skinu bolkadu pa usput neka vide sta cvili.
Jutri kad je upalim ostavim je malo da radi. Jel bi tako trebao i preko dana kad je palim il je dosta samo jutri?

giannelli:
to paljenje ujutro treba svaki put, ne radis to bzvz nego da se masina zagrije na radnu temperaturu, trebao bi to svaki put kad se ohladi masina, nije bitno jutro, popodne, noc...

to cvilenje moze bit remen, dal se to dogada kad je hladan ili topal? ili cijelo vrijeme?

paljenje guma nevalja za skuter, mozes ostetit zvono i kuplung, ne govorim ti da ne smijes to radit, i ja to radim, svi to rade, ali budi svjestan da ne valja pretjerivat. :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju