Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - Prijenos naštelan ili ne ? ... 3. str, novi problem ??
DvdAerox:
skini zupcanike paljenja sa radilice ako oces malo vise odaziva, trebat ces samo nabavit neki mini distanser da legne kako treba na osovinu radilice i da popuni nastalu praznocu, neznam tocno kolki je razmak al negdje sam procitao 2.7mm... ili u alternativu nabavi vario od overa, sa njim si siguran da ces morat skinut zupcanike :)
PROOF:
da moj srot tak ide jbt :) :)
Drnda:
--- Citat: PROOF - 17 Travanj, 2009, 09:29:48 ---da moj srot tak ide jbt :) :)
--- Kraj citata ---
postelaj ga.... :laughing7: :laughing7:
andy:
--- Citat: DvdAerox - 17 Travanj, 2009, 09:14:42 ---skini zupcanike paljenja sa radilice ako oces malo vise odaziva, trebat ces samo nabavit neki mini distanser da legne kako treba na osovinu radilice i da popuni nastalu praznocu, neznam tocno kolki je razmak al negdje sam procitao 2.7mm... ili u alternativu nabavi vario od overa, sa njim si siguran da ces morat skinut zupcanike :)
--- Kraj citata ---
Odaziv u ubrzanju ? Ono kad pustiš gas pa dodaš ? To sam mislio sa tvrđim centralnim(žutim), al nekak si mislim da nebude tak dobro, sjebat ću sve.. Vidit ćemo :happy8:
Bolje da mi nisi govorio, sad ću to ić radit i skupljat pare za vario od overa.. Jooj ;D
--- Citat: Drnda-1 - 17 Travanj, 2009, 09:41:35 ---postelaj ga.... :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
:laughing1: Istina, il PROOF prepiši moj setup, letit će ti :laughing7:
--- Citat: dhorvat - 16 Travanj, 2009, 23:29:47 ---Samo da ti kažem - NE DIRAJ! :icon_thumright:
Ti na svom i ja na svom i tu bi bili negdi po ubrzanju a i krajnjoj :laughing7:
Kaj se remena tiče, nebude ti puno krajnje dal ali više sigurno od Malossi kevlara. Ak hoćeš krajnju i malo jači pad okretaja kroz ubrzanje, kupi TOP vario :uff: Al ne preporučam ti to, jer ovo mi se čini čist OK :icon_thumright:
Jesam li ti lijepo reko da će ti polutka sredit rupu na ubrzanju? :jerk:
--- Kraj citata ---
:frajer: Ti si reko možda, al da moram probat :icon_tongue: Eo ispostavilo se da polutka sve sredi tak da kupujte polutku odmah za na minarelli mašine :notworthy:
Šta misliš Horvat jel ću start popravit malo s torsionom, on će mi dat okretaja ? Jer onak cuka u startu :( A iovak već imam srednje tvrde federe, tj bar mislim jer oni su iz piaggio pakiranja za serijsko kvačilo (bijeli) Koji bi meni trebali srednje tvrdoće baš za minarelli i fly kvačilo ???
DvdAerox:
--- Citat: andy - 17 Travanj, 2009, 10:10:27 ---Odaziv u ubrzanju ? Ono kad pustiš gas pa dodaš ? To sam mislio sa tvrđim centralnim(žutim), al nekak si mislim da nebude tak dobro, sjebat ću sve.. Vidit ćemo :happy8:
Bolje da mi nisi govorio, sad ću to ić radit i skupljat pare za vario od overa.. Jooj ;D
--- Kraj citata ---
mozda je bolje da samo das nekom tokaru da ti napravi distanser i iskoristis to na trenutnom variju sobzirom da je od overa tezi... a i kosta nekih 100 eurica na sc ili sa.... ja sam ga uzeo u trst i dosao mi je oko 70 eura, al nisam sasvim siguran, ali cifra se tamo vrti.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju