Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - Prijenos naštelan ili ne ? ... 3. str, novi problem ??

<< < (5/8) > >>

SlowRider:

--- Citat: DvdAerox - 17 Travanj, 2009, 09:14:42 ---skini zupcanike paljenja sa radilice ako oces malo vise odaziva, trebat ces samo nabavit neki mini distanser da legne kako treba na osovinu radilice i da popuni nastalu praznocu, neznam tocno kolki je razmak al negdje sam procitao 2.7mm... ili u alternativu nabavi vario od overa, sa njim si siguran da ces morat skinut zupcanike  :)

--- Kraj citata ---

ako netko hoce skinuti zupcanike od alnasera i njegov kuplung, moze staviti onu podlosku od 5mm sto se dobije uz multivar za minarelli. Ja sam to koristio za probu i osjeti se brze razvrtavanje. Inace bas precizna dimenzija te podloske je 4.8mm.

andy:
Ma to kolko će se osjetit na mom setupu mislim da je zanemarivo, hoću reć da neću ni osjetit niš  :icon_thumright:

DvdAerox:
aha, takvu podlosku sam ja dobio sa varijom od overa... al opet stavljajuci gore za probu vario od topa vidim da puno vise mjesta zaostaje.... zato me cudi onih 2,7mm mozda je 27, bo  :dontknow:

aeroxtuning:
kad se npr stavlja na minareli,a skidaju se zupcanik i njegov kuplung,da li ide samo ta podloska ili i neki distancer?

andy:
Prvi doživljaji nakon duže vožnje otprilike 30 km.. Stalno brza i živčana vožnja i tiskanja do kraja :toothy10: Onak ne izgube se previše performanse, malo izgubi odaziv na gas u međuubrzanju al niš strašno, krajnja ostaje ista, ali start počinje zezat, onako krenem i cukne onda i dalje diže okretaje normalno.. Tu je problem u zvonu i kvačilu, ne hvata jednoliko i kad se ugrije slabije diže okretaje.. Idući tjedan će gore žuti federi pa ćemo vidjet  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju