Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - Prijenos naštelan ili ne ? ... 3. str, novi problem ??

<< < (8/8)

dhorvat:

--- Citat: dino_sk - 16 Travanj, 2009, 15:03:57 ---pa ide super ak je na ravnom slikano  :toothy10:

--- Kraj citata ---

Vjeruj mi, njemu treba pun tank da bi uopće došao do bilokakve uzbrdice veće od 2%  :laughing7: :laughing9:

Odlično si ga naštelao al brijem da bi malo lakše rolice trebalo  :icon_thumright:

andy:

--- Citat: dhorvat - 17 Rujan, 2009, 15:24:58 ---Odlično si ga naštelao al brijem da bi malo lakše rolice trebalo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ma sad je došlo do svakavih promjena u gramažama rolica nakon zvona novog i trebalo mu više obrtaja da se razvrti tak su stavljene lakše rolice.. Naručene su šajbice, rolice lakše i federi za kvačilo tak da se štela opet  :angry7:  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: andy - 17 Rujan, 2009, 16:34:41 ---Ma sad je došlo do svakavih promjena u gramažama rolica nakon zvona novog i trebalo mu više obrtaja da se razvrti tak su stavljene lakše rolice.. Naručene su šajbice, rolice lakše i federi za kvačilo tak da se štela opet  :angry7:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

I taman će ti doć zima i onda ponovno štelanje. I onda se nebuš vozil više i kad dođe toplo vrijeme opet, motor ti pak nebu z mesta išel i opet štelanje. Živčan sam već na to fakin štelanje, odoh ja stavit serijski spuh  :icon_thumright: Vidimo se  :hello:

andy:

--- Citat: dhorvat - 17 Rujan, 2009, 18:27:55 ---I taman će ti doć zima i onda ponovno štelanje. I onda se nebuš vozil više i kad dođe toplo vrijeme opet, motor ti pak nebu z mesta išel i opet štelanje. Živčan sam već na to fakin štelanje, odoh ja stavit serijski spuh  :icon_thumright: Vidimo se  :hello:

--- Kraj citata ---

Znam to jako dobro, sam se počne gušit i štucat sav, a to je ono 4 dana ga drži i onda je oke.. Neznam koji je razlog otme al mislim da je svjećica da na zimu treba toplinska vrijednost druga samo neznam veća il manja jer sad je ona Br8HS tak neš nisam siguran sto posto  :drunken_smilie:
A motor preko zime mi je jako bitan i posluži mi  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju