Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - Prijenos naštelan ili ne ? ... 3. str, novi problem ??

<< < (3/8) > >>

andy:

--- Citat: Drnda-1 - 16 Travanj, 2009, 15:26:10 ---a kopam i ja.. i sada mi je smijesak od uha do uha jer sam napokon rijesio problem sa startom..
na izlizanom asfaltu zadnji kraj drifta kao lud.. sada se bacam u supermoto... :laughing7: :laughing7: , doslovno je start 500 puta boolji...
a zaubrzanje, ti bi me okinuo od 60 samo tako, ali do tu smo tu negdje..

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: Kak si riješio start ?
A ubrzanje bi ti možda pomogla polutka jer drži okretaje  :)

EDIT:
Vidi se da remen i nejde do vrha iako je TOP-ov..hmh

Remen u polutkama je skroz na vrhu :)

I eo polutka, kompletne i pomična i nepomična, nevidi se razlika, al desna je malossi :)

Drnda:
start sam rijesio sa srednjom tvrdocom federa tj. zeleni, prije mi bili bijeli i nije nista valjalo..
sada ima odlican start... a trebam hitno nabaviti rolice tako da rijesim problem rezonancije.. jer mi fali nesto jako malo da mi hvata rezu spuha...pokusati cu ove izbusiti da ih malo olaksam, pa ako ne bude ok, kupiti cu nove, iako svejedno ih kupujem... jer ove cu busiti samo radi stelanja...

andy:

--- Citat: Drnda-1 - 16 Travanj, 2009, 15:36:50 ---start sam rijesio sa srednjom tvrdocom federa tj. zeleni, prije mi bili bijeli i nije nista valjalo..
sada ima odlican start... a trebam hitno nabaviti rolice tako da rijesim problem rezonancije.. jer mi fali nesto jako malo da mi hvata rezu spuha...pokusati cu ove izbusiti da ih malo olaksam, pa ako ne bude ok, kupiti cu nove, iako svejedno ih kupujem... jer ove cu busiti samo radi stelanja...

--- Kraj citata ---

Aha, ja imam srednje tvrde federe, s još tvrđima bi se samo zezno, bar mislim tak :icon_scratch:
Ja imam paketa i paketa rolica, uvijek trebaju i neću ih nikad prodavat :)
Koje kvačilo imaš i koje zvono ?  :icon_thumright:

Drnda:
serisko zvono i kuplung, zeleni federi, crveni centralni( seriski) TT, multivar role 7.7 gr, trenutno evo trazim 7.5 jer mu fali malo okretaja da izvucem max iz spuha, a vario je ocrtan 2-3 mm od ruba, a to je zato jer remen nije bas ok...

dhorvat:

--- Citat: andy - 16 Travanj, 2009, 14:58:59 ---... i nemogu držat mob jednom rukom...

--- Kraj citata ---

Luzer  :laughing9: :laughing9:

Ja sam vozio sa čelestonkama po mokrom i prolazio autobus sa 70 po GPS-u sa jednom rukom a volan mi vuće u desnu stranu  :icon_biggrin: I snimao naravno  :toothy3:

--- Citat: andy - 16 Travanj, 2009, 14:58:59 ---Šta mislite i šta kažete ?  :)

--- Kraj citata ---

Samo da ti kažem - NE DIRAJ!  :icon_thumright:

Ti na svom i ja na svom i tu bi bili negdi po ubrzanju a i krajnjoj  :laughing7:

Kaj se remena tiče, nebude ti puno krajnje dal ali više sigurno od Malossi kevlara. Ak hoćeš krajnju i malo jači pad okretaja kroz ubrzanje, kupi TOP vario  :uff:  Al ne preporučam ti to, jer ovo mi se čini čist OK  :icon_thumright:

Jesam li ti lijepo reko da će ti polutka sredit rupu na ubrzanju?  :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju