Mala ispravka.
Nisu JET nego MODULARNE kacige gledao sam i ja točno te tri su mi bile uži izbor.
NOLAN n-43 air u bim-u Zagreb Tel 014613 504* 1372kn Dvobojna i 1317 jednobojna za keš.(ja svoju platio 1560 kn u Osijeku kod škare.)Po meni najbolji model pa sam i kupio i zadovoljan sam.
Unutrašnjost se lako skida i pere,ima unutarnji vizir za sunce,Lagana je za nositi i lako se skida nastavak za bradu.Doslovce u 2 sekunde.
Vizir je dubok i kada se skine nastavak dobro štiti od vjetra.Jedini nedostatak koji sam uočio je da se malo magli vizir.
Ima i n-com i otvore za zrak koji super funkcioniraju.Vizir se skida bez ključa.Ja kupio bijelu jednobojnu
GIVI x-0.1 2200kn picollo racing split tel 021 326 677 (oni su igeneralni uvoznici za givi.)
Uživo izgleda ogromno!Više liči na neku za motocros.Zbilja ogromna kaciga,s njom bi izgledao kao bumbar.
Imaš i model x-0.6 mala je razlika.
AIROH AVENUE auto moto sport zg tel 013772 920*1290 kn.Nisam vidio u živo pa nemogu suditi.
Meni se činila nekako svemirski pa sam odustao,a i nema neku zaštitu od vjetra ako se misliš voziti i kada zahladi.
Uz nju obavezno podkapa za zimu.
AIROH MATHISESE vrlo slična kao i AVENUE ali je flip-up U Rijeci ave trgovina1380 kn.
Nadam se da sam pomogao.