Tehnički kutak > Styling skutera
Undertail ?
DvdAerox:
--- Citat: PROOF - 14 Travanj, 2009, 21:31:11 ---pristaje sam mislil napisat..... evo sad cu ubacit slikicu pa cu ti objasnit :)
EDIT:nemogu nac slikicu niti jednu na kojoj bit i mogao pokazat ali ne pase jer onda ima prostora izmedju fara i undera...
--- Kraj citata ---
ma znam, imao sam i ja mjesta tako, ali mi uopce nije smetalo :icon_thumright:
andy hvala za link :icon_thumright:
andy:
Np DvdAerox.. :icon_thumright:
A mene muči kod tog undertaila sve super stoji samo donji dio bubrega ovih di se dodiruju s underom nemogu se nikak pričvrstit onako plešu jer ovaj BCD under nema rupe za one plastične kaj se kače.... I plastika di suvozač drži noga onaj zadnji šaraf, tu rupu nemam kamo zašarafit jer na serijskom undertailu ima rupe za to, a ovaj nema.. Onak čini mi se fuš malo, ili zavisi od godine Aeroxa pa nepaše..... ::)
DvdAerox:
--- Citat: andy - 15 Travanj, 2009, 02:01:43 ---Np DvdAerox.. :icon_thumright:
A mene muči kod tog undertaila sve super stoji samo donji dio bubrega ovih di se dodiruju s underom nemogu se nikak pričvrstit onako plešu jer ovaj BCD under nema rupe za one plastične kaj se kače.... I plastika di suvozač drži noga onaj zadnji šaraf, tu rupu nemam kamo zašarafit jer na serijskom undertailu ima rupe za to, a ovaj nema.. Onak čini mi se fuš malo, ili zavisi od godine Aeroxa pa nepaše..... ::)
--- Kraj citata ---
ne, nemaju veze one rupe.... mislim bilo bi dobro da ih ima ali kazem ti sa duetom mi je stvarno vibrirao skut ko lud i nis se nije otkacilo ni jedna vida :icon_biggrin: jedino mi je smetalo sta se ne mogu one zadnje bocne zakacit unutra, ali se mogu napravit rupe, treba samo imat volje :toothy3:
PROOF:
pa tp i mene jebe kaj nije procvrsceno ali to nit nema veze :) puno bolje izgleda tako nego sa serijskim...
andy:
--- Citat: PROOF - 15 Travanj, 2009, 09:20:46 ---pa tp i mene jebe kaj nije procvrsceno ali to nit nema veze :) puno bolje izgleda tako nego sa serijskim...
--- Kraj citata ---
Mene to živcira malo mi fuš :D
A aj i ti PROOF poslikaj taj spoj di se nemogu zakačit plastike da vidim kak ti stoji.. Ak imaš vremena :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju