Tehnički kutak > Styling skutera
Undertail ?
andy:
Imam undertail sa SC BCD marka.. I stavio sam sad štop s žmigama i makno original žmige i oću stavit undertail i nikak skužit kak to zmontirat :drunken_smilie:
Prvo ni nema dolje rupa na donjem dijelu a gornji dio idu neki šarafi al neznam u koju rupu :icon_scratch:
Eo slike govore dosta, pa ako može ko pomoć..
Ovo je na gornjem dijelu kod štopa i neznam na koju rupu ide šaraf taj gore jer je veći od ove rupe na rami.. :drunken_smilie:
Uputstva nekakava iz kojih ja niš nekužim, mislim kužim al po ovoj plastici i po tom uputstvu nemogu niš napravit.. Čini mi se da treba rezat ispod nosače i plastiku rezat.. A nebi htio kretat u tak šta da nebi sj#bo undertail :confused5:
I slika dolje, na donjem dijelu.. Tu nema rupa i vjerojatno ide tak kolko sam skužio jer špičasti je šaraf moram bušit plastiku i ramu :drunken_smilie:
HELP :icon_thumright:
aeroxtuning:
pa dobio si distance plasticne s njim,jel tako?jesi zatvorio one rupe na undertailu ili?
andy:
--- Citat: aeroxtuning - 14 Travanj, 2009, 18:38:18 ---pa dobio si distance plasticne s njim,jel tako?jesi zatvorio one rupe na undertailu ili?
--- Kraj citata ---
Da dobio sam te distance i one idu gore do štopa al nekužim na koju foru i kak..
A za kakve rupe pitaš ? Rupe su samo na gornjem dijelu, dolje ih uopće nema.. :dontknow:
PROOF:
stavis taj distancer izmedu undertaila i ovo na kaj srafis under i poslje toga stavis maticu.......
EDIT:tu ti ide distancer plasticni.....
DvdAerox:
ne trebaju ti nikakvi distanseri, mislim ja sam to bez zaserafio i drzalo je bez beda... nego recimi andy jel si kupio onaj stop sa zmigama od bgm-a? jel mi mozes rec shemu kako si sve montiro jer meni zmige ne blinkaju :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju